دانشمندان چند ماه قبل از احتمال وجود ارگانیسم های زنده در یکی از قمرهای سیاره زحل به نام «انسلادوس» خبر داده بودند و حالا یافته های جدید این فرضیه را تقویت کرده است.
این قمر که در نزدیکی سیاره زحل قرار گرفته، حجمی کمتر از یک درصد ماه و سطحی پوشیده از یخ دارد، با این حال در یکی از ماموریت های فضاپیمای «کاسینی» مشخص شد که حجم آب موجود در آن برابر یک دهم آبی است که در زمین یافت می شود.
این حجم عظیم آب که به صورت اقیانوس های زیر سطحی جریان دارد، بر اثر دمای بسیار بالای هسته انسلادوس به وجود آمده اند. علاوه بر این مطالعه ترکیب شیمیایی آب هایی که ازسطح آن فوران می کند نشان داد که اعماق این قمر تخت خواب گرم و نرمی برای میکروب ها محسوب می شود.گفتنی است به وجود آمدن ارگانیسم های زنده در یک سیاره یا جرم فضایی میلیون ها سال به طول می انجامد اما خبر خوب این است که اقیانوس پنهان شده در زیر سطح یخی این سیاره احتمالا چند میلیارد سال و به اندازه خود کره زمین قدمت دارد.
دانشمندان از مدت ها قبل از احتمال وجود یک اقیانوس در انسلادوس خبر داده بودند اما وجود این سیاره توسط فضاپیمای کاسینی و در سال 2004 تائید شد و حالا شواهد فراوان وجود حیات در انسلادوس ناسا را بر آن داشته تا مطالعات عمیق تری را روی این سیاره صورت دهد.