ماهان شبکه ایرانیان

سالاد ماشویا؛ سالاد تونسی با شربت انار

سالاد تونسی ماشویا (mashwiya) با بادمجان، فلفل دلمه و کدو سبز گریل شده تهیه و با شربت انار تزئین می‌شود.

برترین‌ها - ترجمه از الهام مظفری: سالاد تونسی ماشویا (mashwiya) با بادمجان، فلفل دلمه و کدو سبز گریل شده تهیه و با شربت انار تزئین می‌شود.
 
طرز تهیه سالاد ماشویا 

مواد لازم:

  • 150 گرم بادمجان
  • 125 گرم فلفل دلمه‌ای سبز
  • 125 گرم فلفل دلمه‌ای قرمز
  • 150 گرم پیاز
  • 150 گرم کدوی سبز
  • 50 گرم جعفری تازه
  • 50 گرم سیر
  • 50 میلی لیتر روغن زیتون
  • 10 گرم پودر فلفل سیاه
  • نمک به مقدار لازم
  • 25 میلی لیتر آبلیمو
  • 50 گرم کاهو
  • 25 میلی لیتر
  • 25 میلی لیتر شربت انار
طرز تهیه سالاد ماشویا 
 
طرز تهیه:

فلفل دلمه ای، بادمجان، پیاز و کدو سبز را ورقه ورقه کنید.
 
 طرز تهیه سالاد ماشویا

برگ‌های جعفری را خرد کرده و برای تزئین سالاد کنار بگذارید.
 
طرز تهیه سالاد ماشویا
 
سیر‌ها پوست بگیرید و کاملا خرد کنید.

طرز تهیه سالاد ماشویا 

برای آماده کردن مخلوط سالاد، روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ بریزید. سیر خرد شده و پودر فلفل و نمک را به آن اضافه کنید.
 
طرز تهیه سالاد ماشویا 

پیاز، بامجان، فلفل دلمه‌ای و کدو سبز را با هم ترکیب کنید. مخلوط روغن را روی آن ریخته و خوب هم بزنید تا زمانی که همه مواد کاملا ترکیب شوند.
 
طرز تهیه سالاد ماشویا 

یک ماهیتابه چدنی برداشته و پیاز و کدو سبز را درون آن بریزید تا دو طرفش کباب شود.
 
طرز تهیه سالاد ماشویا 

درمورد بادمجان و فلفل دلمه ای‌ها هم همین کار را تکرار کنید و آن‌ها را در کاسه سالاد بریزید.
 
طرز تهیه سالاد ماشویا 

آبلیمو و جعفری خرد شده را اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.
 
طرز تهیه سالاد ماشویا 

کاهو‌ها را در یک بشقاب خرد کنید و سبزیجات گریل شده را روی آن‌ها بریزید.
 
طرز تهیه سالاد ماشویا 

در انتها شربت انار را هم روی سالاد ریخته و میل کنید.

طرز تهیه سالاد ماشویا
 

 
مواد لازم برای تهیه شربت انار:

  • 4 پیمانه آب انار
  • 2 و نیم پیمانه شکر
  • 1 قاشق چایخوری آبلیمو
 طرز تهیه سالاد ماشویا

طرز تهیه:

در یک ماهیتابه همه مواد را روی حرارت متوسط ترکیب کنید. کاملا هم بزنید تا شکر حل شود.
اجازه دهید روی حرارت متوسط به بالا 20 - 25 دقیقه بماند تا زمانی که قوام شربت را به دست آورد.
از روی حرارت برداشته و اجازه دهید سرد شود. می‌توانید این شربت را تا دو هفته در یک ظرف در بسته در یخچال نگه دارید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان