برترینها - ترجمه از الهام مظفری: سالاد تونسی ماشویا (mashwiya) با بادمجان، فلفل دلمه و کدو سبز گریل شده تهیه و با شربت انار تزئین میشود.
مواد لازم:- 150 گرم بادمجان
- 125 گرم فلفل دلمهای سبز
- 125 گرم فلفل دلمهای قرمز
- 150 گرم پیاز
- 150 گرم کدوی سبز
- 50 گرم جعفری تازه
- 50 گرم سیر
- 50 میلی لیتر روغن زیتون
- 10 گرم پودر فلفل سیاه
- نمک به مقدار لازم
- 25 میلی لیتر آبلیمو
- 50 گرم کاهو
- 25 میلی لیتر
- 25 میلی لیتر شربت انار
طرز تهیه:
فلفل دلمه ای، بادمجان، پیاز و کدو سبز را ورقه ورقه کنید.
برگهای جعفری را خرد کرده و برای تزئین سالاد کنار بگذارید.
سیرها پوست بگیرید و کاملا خرد کنید.
برای آماده کردن مخلوط سالاد، روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ بریزید. سیر خرد شده و پودر فلفل و نمک را به آن اضافه کنید.
پیاز، بامجان، فلفل دلمهای و کدو سبز را با هم ترکیب کنید. مخلوط روغن را روی آن ریخته و خوب هم بزنید تا زمانی که همه مواد کاملا ترکیب شوند.
یک ماهیتابه چدنی برداشته و پیاز و کدو سبز را درون آن بریزید تا دو طرفش کباب شود.
درمورد بادمجان و فلفل دلمه ایها هم همین کار را تکرار کنید و آنها را در کاسه سالاد بریزید.
آبلیمو و جعفری خرد شده را اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.
کاهوها را در یک بشقاب خرد کنید و سبزیجات گریل شده را روی آنها بریزید.
در انتها شربت انار را هم روی سالاد ریخته و میل کنید.
مواد لازم برای تهیه شربت انار:- 4 پیمانه آب انار
- 2 و نیم پیمانه شکر
- 1 قاشق چایخوری آبلیمو
طرز تهیه:
در یک ماهیتابه همه مواد را روی حرارت متوسط ترکیب کنید. کاملا هم بزنید تا شکر حل شود.
اجازه دهید روی حرارت متوسط به بالا 20 - 25 دقیقه بماند تا زمانی که قوام شربت را به دست آورد.
از روی حرارت برداشته و اجازه دهید سرد شود. میتوانید این شربت را تا دو هفته در یک ظرف در بسته در یخچال نگه دارید.