وب سایت بدونیم: این هم یکی از روش های درست کردن تارت موز برای کسانی که عاشق موز هستن. این دسر عالی و خوشمزه خمیرش ترد و داخلش حالت شیره ای داره و خیلی راحت و سریع درست میشه.
مواد لازم برای خمیر تارت:- 1 عدد تخم مرغ
- 225 گرم آرد
- 125 گرم کره
- 1 قاشق چای خوری آب لیمو
- 1 قاشق چای خوری آب
- 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- کمی نمک
مواد لازم برای داخل تارت:- 2 عدد موز
- 1 عدد تخم مرغ
- 30 گرم کره
- 60 گرم شکر
- 1 قاشق چای خوری آب لیمو
مواد لازم برای روی تارت:- 4 قاشق غذاخوری شکر
- 2 عدد سفیده تخم مرغ
دستور تهیه تارت موزکره را خرد کنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کنید و کره را به آن ها اضافه کنید. با دست کره را با مواد خشک هم بزنید تا مواد شبیه به خرده های نان شود.
تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و آب و آب لیمو را به آن اضافه کنید. سپس آن را به خمیر اضافه کنید و آن را به شکل توپ در بیاورید.
خمیر را به شکل مربعی صاف کنید و داخل سلفون بپیچید. سپس آن را به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار دهید. بعد از یک ساعت خمیر را از یخچال بیرون بیاورید، سلفون را بردارید و با وردنه خمیر را به ضخامت 5 میلیمتر صاف کنید.
بهتر است از قالب هایی استفاده کنید که کف و دیواره آن ها جدا شدنی هستند. کف قالب را با فویل بپوشانید و خمیر را مانند تصویر داخل قالب قرار دهید.
برای این که کیک فرم خودش را از دست ندهد از دانه های سرامیکی (مثل لوبیا، نخود و برنج خام) استفاده کنید تا سنگینی وزن آن ها باعث شود خمیر ثابت بماند و حالتش از بین نرود. خمیر را به مدت 10 دقیقه روی 180 درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید.
روش تهیه مواد داخل تارتکره را داخل تاوه با حرارت ملایم ذوب کنید و شکر و آب لیمو را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت بماند تا زمانی که تبدیل به یک خمیر تقریبا غلیظ شود.
تخم مرغ ها را بزنید و 1 قاشق چای خوری شکر و 1 قاشق چای خوری کره را به آن اضافه کنید.
مخلوط تخم مرغ را به خمیری که با شکر و کره درست کرده اید اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. موزها را له کنید و به تاوه اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند سپس خاموش کنید.
سپس مواد آماده شده را داخل قالب بریزید.
برای درست کردن مواد خامه ای روی تارت شکر و سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا پف کند. سپس آن را روی تارت بریزید.
قالب را به مدت 10 دقیقه روی دمای 180 درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید تا زمانی که روی آن قهوه ای رنگ شود.
اکنون تارت موز آماده سرو شدن است. نوش جان!