ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه تاس کباب کاشانی

این تاس کباب یکی از غذاهای محلی و سنتی کاشانی‌هاست که بسیار لذیذ است و در زبان محلی به آن جوجویی تاس کباب می گویند.

وب سایت سر آشپز پاپیون: این تاس کباب یکی از غذاهای محلی و سنتی کاشانی‌هاست که بسیار لذیذ است و در زبان محلی به آن جوجویی تاس کباب می گویند. این غذای اصیل ایرانی از شهر کاشان را می‌توانید به عنوان خورش در کنار غذا یا خوراکی همراه با نان در طی 3 ساعت آماده کنید

مواد لازم

  • ماهیچه گوسفند 600 گرم
  • پیاز 500 گرم
  • رب انار 0.5 پیمانه
  • بادمجان متوسط 5 عدد
  • گوجه فرنگی 5 عدد
  • نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

 تاس کباب کاشانی

طرز تهیه

  1. پیاز را حلقه‌ای و نازک خرد می‌کنیم. ته یک قابلمه گود می‌چینیم
  2. گوشت را مکعبی به اندازه‌های کوچک (دلخواه) خرد می‌کنیم
  3. گوشت‌ها را روی پیازها می‌ریزیم. زردچوبه، نمک و فلفل را به میزان دلخواه روی آن می‌ریزیم.
  4. بادمجان‌ها را نازک خرد می‌کنیم. (برای این‌که بادمجان‌ها سالم بمانند و آب نشوند، ته کلاهی شکل بادمجان را جدا نمی‌کنیم فقط دم آن را کوتاه کنید)
  5. گوجه‌فرنگی‌ها را روی بادمجان‌ها بچینید و دو لیوان آب روی آن بریزید و شعله گاز را زیاد کنید.
  6. وقتی که آب جوش آمد حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید به مدت 2 ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزد.
  7. 20 دقیقه پیش از آن ‌که غذا را سرو کنید یعنی زمانی که مواد شما به خصوص گوشت‌ پخت، رب انار را اضافه کنید. (اگر رب انارتان سفت است با کمی آب غذا یا آب جوش آن را رقیق کنید و در غذا بریزید)
  8. بسته به میل و ذائقه‌تان می‌توانید این غذا را ترش یا ملس درست کنید. این غذا را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان