ماهان شبکه ایرانیان

دارو‌هایی که باید در قفسه دارو‌های خود داشته باشید

اگرچه مراجعه به پزشک به هنگام بیماری مهم است؛ اما برخی مشکلات و بیماری‌ها را می‌توان با داروهایی که بدون نیاز به نسخه در داروخانه‌ها به فروش می‌رسند، درمان کرد.

دارو‌هایی که باید در قفسه دارو‌های خود داشته باشید

اگرچه مراجعه به پزشک به هنگام بیماری مهم است؛ اما برخی مشکلات و بیماری‌ها را می‌توان با داروهایی که بدون نیاز به نسخه در داروخانه‌ها به فروش می‌رسند، درمان کرد.

medicine-791817_1280

1- درد، سردرد و تب

برای این نوع دردها نیازی به خرید داروهای قوی نیست. اگر فردی به دوز بالاتری نیاز داشت، می‌تواند به جای یک قرص، دو قرص مصرف کند.

آسپیرین: اگرچه آسپیرین در برخی موارد باعث تحریک معده می‌شود؛ اما هنوز هم یک مسکن و کاهنده تب محبوب است. افرادی که از دارو‌های رقیق کنده خون استفاده می‌کنند، افرادی که می‌خواهند عمل جراحی انجام دهند و همچنین کودکان و نوجوانان نباید آسپیرین مصرف کنند.

استامینوفن: استامینوفن ممکن است یک انتخاب بهتر برای افرادی باشد که نمی‌خواهند آسپیرین مصرف کنند. همچنین استامینوفن مختص اطفال نیز در داروخانه‌ها به فروش می‌رسد.

ایبوپروفن: ایبوپروفن نیز یک مسکن مؤثر و قوی‌تر از استامینوفن برای بزرگ‌سالان و نوجوانان 12 سال به بالا است. ایبوپروفن مانند آسپرین ممکن است باعث تحریک معده شود.

2- سرماخوردگی

ضد احتقان: برای سرماخوردگی دو نوع قرص‌ ضد احتقان محبوب به نام پزودوافدرین و فنیل‌فرین وجود دارد.

3- سرفه

برای سرفه خشک می‌توانید از دارو‌هایی که حاوی دکسترومتورفان هستند، استفاده کنید. اگر سرفه شما همراه با خلط است، از داروهایی که حاوی گایافنازین هستند، استفاده کنید.

4- آلرژی و حساسیت

آنتی‌هیستامین‌ها: دیفن هیدرامین، کلرفنیرامین و کلماستین همه عطسه و آبریزش بینی را از بین می‌برند و باعث خواب‌آلودگی می‌شوند؛ اما لوراتادین خواب‌آور نیست.

قطره چشمی: قطره‌هایی که حاوی یک آنتی‌هیستامین و یک ضد احتقان هستند، می‌توانند خارش چشم را تسکین دهند.

5- مشکلات گوارشی

قرص کربنات کلسیم: سوزش سر دل زمانی رخ می‌دهد که اسید معده به سمت بالا برمی‌گردد و موجب تحریک مری می‌شود. این دارو‌ها به طور موقت اسید معده را خنثی می‌کنند و همچنین کلسیم که در رژیم غذایی بسیاری از مردم به ندرت یافت می‌شود را فراهم کند.

6- خارش‌های پوستی و گزش حشرات

لوسیون کالامین: این مایع صورتی‌رنگ، خارش بثورات و گزش حشرات را تسکین می‌دهد.

کرم آنتی‌هیستامین: از کرم‌های آنتی‌هیستامین برای تسکین خارش شدید استفاده کنید. همچنین می‌توانید از کرم‌هایی که ترکیب کالامین و یک آنتی‌هیستامین دارند، بهره ببرید.

کورتیزون: یک کرم یا پماد 1 درصد کورتیزون ممکن است خارش‌های مداومی را مداوا کند که با کرم‌های مذکور تسکین نمی‌یابند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان