مرغ شکم پر، یکی از لذیذترین و زیباترین مدل‌های پخت مرغ است که اصالتا غذای شمالی محسوب می‌شود. این مدل مرغ روش‌های طبخ گوناگونی دارد؛ که در این مطلب یکی از روش‌های ساده و رایج طبخ آن را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم

مرغ کامل متوسط 1 عدد

بادمجان 3 عدد

 پیاز متوسط نگینی 2 عدد 

سیر 4 حبه

فلفل سبز تند 1 عدد متوسط

دانه انار 3 پیمانه 

گردو خرد شده 1 پیمانه

  رب انار 1 قاشق غذاخوری

روغن به میزان لازم 

زعفران 2 قاشق چای‌خوری

زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

مرغ شکم پر

طرز تهیه

1- مرغ را خوب پاک کنید، داخل شکم آن را خالی کنید و بشویید.

2- بادمجان‌ها را پوست بگیرید و در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

3- 1 عدد پیاز را همراه با مرغ و کمی زعفران در یک قابلمه بریزید و با یک لیوان آب روی حرارت ملایم برای 3 ساعت بپزید.

4- 1 عدد پیاز نگینی را با کمی روغن تفت دهید و سپس زردچوبه را اضافه کنید تا طلائی رنگ شود. سپس انار را به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید. رب انار، گردو، سیر و فلفل خرد شده و نمک را به مخلوط انار و پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید.

5- فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید و داخل مرغ پخته شده را با نصف مایه انار پرکنید. مرغ را درسینی فر بگذارید و زعفران حل شده در آب جوش را روی آن بریزید.

6- بادمجان‌ها را دور مرغ بچینید و بقیه مایه انار را روی آن بریزید.

7- مرغ را برای نیم ساعت درون فر بگذارید تا گریل شود و مدام به آن سر بزنید تا نسوزد.

8- پس از این که مرغ طلایی و برشته شد از فر دربیاورید و با کمی جعفری و انار تزئین و سرو کنید.