یکی از میان وعده‌های سالم و پر انرژی در نیمه دوم سال، پیراشکی کدو حلوایی است. این پیراشکی خانگی، سالم و مقوی است؛ و برای شروع یک روز عالی صبحانه‌ای انرژی‌زا و لذیذ است. ترکیب این پیراشکی با کره بادام زمینی طعم و مزه روزهای سرد را برای شما شیرین و به یاد ماندنی می‌سازد.

مواد لازم

آرد 3 و نیم پیمانه

پوره کدو حلوایی 1 و نیم پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

شکر نصف پیمانه

نمک 1 قاشق مرباخوری سرخالی

پودر مخمر خشک 1 قاشق غذاخوری

روغن مایع 1/4پیمانه

آب ولرم 1/4 پیمانه

کره بادام زمینی به مقدار لازم

پودر قند برای تزئین

طرز تهیه پوره کدو حلوایی

1- کدو را بشویید و از وسط نصف کنید.

2- تخم‌های کدو حلوایی را خارج کنید و کدو را به اندازه‌های یکسان ببرید.

3- کدو را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد و به مدت 1 ساعت قرار دهید تا کدوها نرم و پخته شوند.

4-سپس کدوها را با قاشق از پوست جدا کنید و داخل میکسر بریزید تا پوره‌ای و یک‌دست شود.

پوره کدو حلوایی

طرز تهیه خمیر

1- آرد، مخمر خشک، نمک و شکر را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید.

2- تخم مرغ و پوره کدو حلوایی را اضافه و خوب مخلوط کنید. سپس آب ولرم و روغن مایع را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.

3- کاسه‌ای را چرب کرده و خمیر را داخل آن بگذارید. روی ظرف را با کیسه فریز بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرم قرار دهید. با این کار خمیر استراحت می‌کند و حجم آن دو برابر می‌شود.

4- خمیر را روی سطحی که آرد پاشی کرده‌اید پهن کنید و با لیوان آن را قالب بزنید و به صورت گلوله گرد گوچک در بیاورید.

5- سپس خمیرها را روی سینی چرب بگذارید و روی آن‌ها را با کیسه فریز بپوشانید و 30 دقیقه صبر کنید تا استراحت کند.

پیراشکی

طرز تهیه پیراشکی

1- داخل قابلمه روغن بریزید (حدود دو سوم) و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.

2- خمیرها را داخل روغن بیندازید و با قاشق حرکت دهید تا زمانی که پیراشکی سرخ شده و پف کند.

3- پیراشکی‌های سرخ شده را روی توری قرار دهید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.

4- پیراشکی‌ها را در حالی که گرم هستند داخل پودر قند بزنید تا تمام سطح آن به پودر قند آغشته شود.

5- با استفاده از قیف یا وسیله مشابه، داخل هر پیراشکی را با کره بادام زمینی، مربا یا کرم پر کنید.

سرخ کردن پیراشکی کدو حلوایی