شناسه : ۶۶۵۸۰۳ - جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۱۰
اسنک هندوانه
یکی از خوراکیهای پرطرفدار و نوستالژیک، نان و پنیر و هندوانه است. این میان وعده یا پیش غدا با دیزاین ابتکاری، انتخابی سالم و آسان برای پذیرایی در شب یلدا یا دیگر مناسبتها است.
یکی از خوراکیهای پرطرفدار و نوستالژیک، نان و پنیر و هندوانه است. این میان وعده یا پیش غدا با دیزاین ابتکاری، انتخابی سالم و آسان برای پذیرایی در شب یلدا یا دیگر مناسبتها است.
مواد لازم
هندوانه 1/4
نعنا تازه 1 دسته
پیازچه 1 دسته
پنیر خامهای 225 گرم
گردو چرخ کرده 1/2 پیمانه
نان تست 4 عدد
روغن زیتون
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- پنیر خامهای را داخل کاسهای بریزید. برگهای نعنا و پیازچه را ریز خرد و همراه با گردو و فلفل به پنیر اضافه کنید.
2- نانهای تست را از وسط برش بزنید و روی آنها کمی روغن زیتون بمالید. نانهای تست را چند دقیقه تست کنید تا برشته شوند.
3- ترکیب پنیر و گردو و نعنا را روی نان بمالید. هندوانه را به شکل و ضخامت نان تست برش بزنید و یک برش هندوانه روی هر نان تست قرار دهید.
4- برشهای هندوانه را در ظرف دلخواه بچینید و روی آن را با پیازچه تزیین و سرو کنید.