یکی از خوراکی‌های پرطرفدار و نوستالژیک، نان و پنیر و هندوانه است. این میان وعده یا پیش غدا با دیزاین ابتکاری، انتخابی سالم و آسان برای پذیرایی در شب یلدا یا دیگر مناسبت‌ها است. 

مواد لازم

هندوانه 1/4 

 نعنا تازه 1 دسته

پیازچه 1 دسته

پنیر خامه‌ای 225 گرم

گردو چرخ کرده 1/2 پیمانه

نان تست 4 عدد

روغن زیتون

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1-  پنیر خامه‌ای را داخل کاسه‌ای بریزید. برگ‌های نعنا و پیازچه را ریز خرد و همراه با گردو و فلفل به پنیر اضافه کنید.

2- نان‌های تست را از وسط برش بزنید و روی آن‌ها کمی روغن زیتون بمالید. نان‌های تست را چند دقیقه تست کنید تا برشته شوند.

3- ترکیب پنیر و گردو و نعنا را روی نان بمالید. هندوانه را به شکل و ضخامت نان تست برش بزنید و یک برش هندوانه روی هر نان تست قرار دهید.

4- برش‌های هندوانه را در ظرف دلخواه بچینید و روی آن را با پیازچه تزیین و سرو کنید.