چیزکیک اصولا سرشار از چربی است زیرا حاوی مقدار زیادی پنیر است. اما برای کاهش چربی از انواع خامه و پنیر کم چرب استفاده کنید.
- زمان تهیه: یک ساعت
- زمان پخت: یک ساعت
- تعداد: 14 نفر
مواد لازم
- 9 عدد کراکر دارچینی
- دو قاشق غذاخوری کره آب شده
- روغن
- 450 گرم پنیر خامه ای نرم شده
- 450 گرم پنیر خامه ای کم چرب
- 1٫5 پیمانه شکر
- یک پیمانه خامه ترش کم چرب
- دو عدد تخم مرغ درشت
- 3 عدد سفیده تخم مرغ
- دو قاشق غذاخوری آرد کامل
- یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
- یک قاشق چایخوری پوشت لیموترش
طرز تهیه
1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کراکرها را داخل غذاساز بریزد تا خرد شوند. یک تا دو قاشق غذاخوری آب و کره را اضافه کنید. داخل قالب را چرب کنید و کراکرهای خرد شده را کف آن بریزید. 8 دقیقه در فر بپزید تا زمانی که طلایی شوند. 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
2- پنیرهای خامه ای را با هم مخلوط کنید. شکر را اضافه کنید و با همزن برقی با سرعت بالا 5 ذقیقه هم بزنید تا کاملا نرم شود. خامه ترش را اضافه کنید و هم بزنید. سپس، سه عدد سفیده تخم مرغ را در یک کاسه هم بزنید و مخلوط پنیر را اضافه کنید. سپس دو عدد تخم مرغ، آرد، وانیل، وانیل و پوست لیمو را اضافه کنید و هم بزنید. تا اندازه ای هم بزنید تا مواد پف کنند. آنها را روی خرده های کرار بریزید.
3- چیزکیک را داخل یک ساعت داخل فر قرار دهید. فر را خاموش کنید اما چیزکیک را به مدت 20 دقیقه داخل فر خاموش نگهدارید.
ارزش غذایی
- کالری: 229
- چربی: 11 گرم
- کلسترول: 61 میلیگرم
- کربوهیدرات: 24 گرم
- فیبر: 0 گرم
- پروتئین: 11 گرم
- سدیم: 319 میلیگرم