چیرکیک کم‌چرب

چیزکیک اصولا سرشار از چربی است زیرا حاوی مقدار زیادی پنیر است. اما برای کاهش چربی از انواع خامه و پنیر کم چرب استفاده کنید.

چیرکیک کم‌چرب

چیزکیک اصولا سرشار از چربی است زیرا حاوی مقدار زیادی پنیر است. اما برای کاهش چربی از انواع خامه و پنیر کم چرب استفاده کنید.

 

  • زمان تهیه: یک ساعت
  • زمان پخت: یک ساعت
  • تعداد: 14 نفر

مواد لازم

  • 9 عدد کراکر دارچینی
  • دو قاشق غذاخوری کره آب شده
  • روغن
  • 450 گرم پنیر خامه ای نرم شده
  • 450 گرم پنیر خامه ای کم چرب
  • 1٫5 پیمانه شکر
  • یک پیمانه خامه ترش کم چرب
  • دو عدد تخم مرغ درشت
  • 3 عدد سفیده تخم مرغ
  • دو قاشق غذاخوری آرد کامل
  • یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • یک قاشق چایخوری پوشت لیموترش

طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کراکرها را داخل غذاساز بریزد تا خرد شوند. یک تا دو قاشق غذاخوری آب و کره را اضافه کنید. داخل قالب را چرب کنید و کراکرهای خرد شده را کف آن بریزید. 8 دقیقه در فر بپزید تا زمانی که طلایی شوند. 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.  

2- پنیرهای خامه ای را با هم مخلوط کنید. شکر را اضافه کنید و با همزن برقی با سرعت بالا 5 ذقیقه هم بزنید تا کاملا نرم شود. خامه ترش را اضافه کنید و هم بزنید. سپس، سه عدد سفیده تخم مرغ را در یک کاسه هم بزنید و مخلوط پنیر را اضافه کنید. سپس دو عدد تخم مرغ، آرد، وانیل، وانیل و پوست لیمو را اضافه کنید و هم بزنید. تا اندازه ای هم بزنید تا مواد پف کنند. آنها را روی خرده های کرار بریزید.

3- چیزکیک را داخل یک ساعت داخل فر قرار دهید. فر را خاموش کنید اما چیزکیک را به مدت 20 دقیقه داخل فر خاموش نگهدارید.

ارزش غذایی

  • کالری: 229
  • چربی: 11 گرم
  • کلسترول: 61 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 24 گرم
  • فیبر: 0 گرم
  • پروتئین: 11 گرم
  • سدیم: 319 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر