شناسه : ۶۶۶۶۵۰ - جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۰۳
آجیل پلو
آجیل پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است، که عطر و طعم منحصر به فرد دارد؛ و مناسب مهمانی و مجالس رسمی است.
آجیل پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است، که عطر و طعم منحصر به فرد دارد؛ و مناسب مهمانی و مجالس رسمی است.
مواد لازم
برنج 4 پیمانه
پیاز کوچک 1 عدد
هویج 1 عدد
کشمش 1/2 پیمانه
خلال بادام 1/2 پیمانه
پسته 1/2 پیمانه
زرد آلو خشک 3/4 پیمانه
زرشک 1/4 پیمانه
آب 2 لیوان
کره 50 گرم
روغن 2 قاشق غذاخوری
هل 4 دانه
زعفران آب شده 1 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- کره و روغن را در یک قابلمه متوسط روی حرارت قرار دهید تا داغ شود؛ سپس پیاز ریز شده، نمک، فلفل و هل سائیده را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید تا طلائی رنگ شوند، سپس هویج خلال شده را به آن اضافه و شعله را خاموش کنید.
2- برنج را آبکش کنید و همه مواد ذکر شده را با پیاز داغ و ادویهها مخلوط کنید. کف قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه خود را درست کنید، سپس برنج و آجیلها را به صورت لایه لایه درون قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا برنج دم بکشد.
3- پس از این که برنج دم کشید، آجیل پلو را در ظرف دلخواه ریخته و روی آن را با زعفران و دارچین تزئین و سرو کنید. شما میتوانید آجیل پلو را همراه مرغ یا گوشت نوش جان کنید.