این غذا پاییزی را باید با سس زغال اخته درست کنید. این سس کمی ترش مزه است که طعم بسیار خوبی به مرغ میبخشد.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان پخت: 20 دقیقه
- زمان گریل: 20 دقیقه
مواد لازم
- 8 عدد ران کوچک مرغ
- 3/4 پیمانه آب میوه زغال اخته
- 3/4 پیمانه زغال اخته تازه
- دو ساقه آویشن تازه
- 4 قاشق چایخوری شکر قهوه ای
طرز تهیه
1- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. تابه نچسب را با روغن چرب کنید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. ¼قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مرغ ها بزنید و 5 دقیقه داخل تابه تفت دهید تا هر دو طرف آنها طلایی شوند. تابه را داخل فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید. باید دمای فر را به 180 درجه فارنهایت کاهش دهید.
2- در یک شیرجوش، آب زغال اخته، زغال اخته تازه، آویشن،1/4 قاشق چایخوری و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید مواد بجوشند و 15 تا 20 دقیقه در حالت نیم جوش باقی بمانند تا غلیظ شود. آویشن را خارج کنید و سس را روی مرغ ها بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 187
- چربی: 54 گرم
- کلسترول: 107 میلی گرم
- کربوهیدرات: 9 گرم
- فیبر: 1 گرم
- پروتئین: 26 گرم
- سدیم: 383 میلی گرم
- پتاسیم: 275 میلی گرم
- کلسیم: 20 میلی گرم