پیتزا مارگاریتا متشکل از خمیر، پنیر و گوجه فرنگی است و برای وعده شام گزینه مناسبی به شمار میرود.
- تعداد: 18 عدد
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان پخت: 8 دقیقه
مواد لازم
- خمیر پیتزا
- نصف پیمانه فلفل شیرین کبابی
- 170 گرم پنیز موزارلا
- دو عدد گوجه فرنگی درشت خرد شده
- پودر فلفل سیاه و قرمز
- برگ های کوچک ریحان
- پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه
1- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر فویل قرار دهید و روی آن را چرب کنید. با کمک کاتر خمیر پیتزا را به بخش های کوچک تقسیم کنید و داخل سینی بچینید.
2- پنیر موزارلا، حلقه های گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی (در صورت تمایل) را روی خمیر بگذارید. فلفل قرمز و سیاه بپاشید. آنها را 8 تا 10 دقیقه داخل فر بپزید تا پنیرها کاملا آب شوند.
3- پس از خروج از فر، یک برگ ریحان روی هر کدام قرار دهید. در آخر پنیر پارمسان بپاشید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 83
- چربی: 4 گرم
- کلسترول: 8 میلی گرم
- فیبر: 8 گرم
- پروتئین: 4 گرم
- سدیم: 159 میلی گرم
- پتاسیم: 37 میلی گرم
- کلسیم: 101 میلی گرم
- آهن: 0 میلی گرم