راتاتویی یک خوراک سنتی فرانسوی است؛ که در سرتاسر جهان شناخته شده و محبوب است. این خوراک، به دلیل داشتن سبزیجات، سرشار از مواد مغذی و سالم است. همچنین برای گیاه‌خواران و کسانی که رژیم لاغری دارند، انتخاب مناسبی است.

مواد لازم:

 کدو سبز  قلمی 2 عدد

بادمجان قلمی بزرگ 1 عدد

گوجه فرنگی متوسط 5-6 عدد  

فلفل دلمه‌ای زرد 1 عدد

پیاز بنفش 1عدد

پیاز سفید 1 عدد

سیر 1 عدد

ریحان چند عدد

پودر پنیر پارمزان 4 قاشق غذاخوری

پودر آویشن یک قاشق چای‌خوری

سرکه سیب یک قاشق غذاخوری

 نمک و فلفل سیاه به میزان به دلخواه

طرز تهیه:

1- کدو سبز، بادمجان، 2 عدد گوجه فرنگی، پیاز بنفش و فلفل دلمه‌ای را به صورت گرد و خیلی نازک ورقه ورقه کنید.

2- بقیه گوجه فرنگی‌ها را پوست بکنید و ریز کنید.

3- در یک تابه پیاز سفید را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.

4- پس از این که پیاز‌ها نرم شدند و رنگ آن طلایی شد گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید خوب بپزند.

5- ریحان، سیر، سرکه سیب و کمی پودر آویشن به پوره گوجه فرنگی اضافه کنید و اجازه دهید آب گوجه فرنگی بخار شود؛ سپس شعله را خاموش کنید.

پوره گوجه فرنگی

6- پوره گوجه فرنگی را در یک ظرف گرد و مناسب فر، بریزید و سبزیجات حلقه حلقه را به شکل زیر (فشرده و به هم پیوسته) روی آن بچینید. 

خوراک راتاتویی

7-نمک، فلفل، آویشن و کمی ریحان خرد شده روی سبزیجات بریزید و برای 15 تا 20 دقیقه (تا هنگامی که سبزیجات نرم شوند و بپزند) در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

8- پس از این که خوراک راتاتویی آماده شد، پودر پنیر پارمزان را به آن اضافه، و همراه با نان سرو کنید.

نوش جان!

خوراک راتاتویی فرانسوی