این غذا تقریبا سریع حاضر میشود و ماده اصلی آن را مرغ و ماکارونی تشکیل دادهاند. این غذا ایتالیایی است و طعم خوبی نیز دارد.
- تعداد: 10 نفر
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم
- یک عدد سینه مرغ برشته
- 225 گرم اسپاگتی
- 340 گرم مارچوبه خرد شده
- 225 گرم قارچ تازه و کوچک
- 3 عدد فلفل دلمهای زرد یا قرمز
- دو قاشق غذاخوری کره
- ¼ پیمانه آرد کامل
- 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 410 گرم آب مرغ
- ¾ پیمانه شیر
- نصف پیمانه پنیر سوئیسی رنده شده
- یک قاشق غذاخوری پوستلیمو رنده شده
- دو ورق نان تست خرد شده
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- دو قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
طرز تهیه
1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. استخوانهای مرغ را خارج کنید و گوشت آن را کنار بگذارید. آنها را خرد کنید تا 3 پیمانه مرغ پخته شده به دست بیاید.
2- در قابلمه، اسپاگتی را طبق دستور بپزید و آبکش کنید. یک دقیقه پیش از آبکش کردن مارچوبهها را اضافه کنید. سپس همه را داخل قابلمه بریزید.
3- در یک تابه بزرگ، قارچها و فلفلهای دلمهای را با حرارت ملایم حدود 8 تا 10 دقیقه تفت دهید. سپس آرد و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آب مرغ و شیر را یکجا اضافه کنید و تا زمانی بپزید که مایع غلیظ شود.
4- مخلوط قارچ را به تکههای مرغ اضاقه کنید. پنیر سوئیسی و پوست لیمو را به مخلوط پاستا اضافه کنید و آنها را داخل تابه پیرکس مستطیلی بریزید.
5- در یک کاسه متوسط، خردههای نان، روغن زیتون و پوست لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید و روی مخلوط پاستا بریزید. آنها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید تا برشته شوند. در آخر، با جعفری سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 282
- چربی: 10 گرم
- کلسترول: 48 میلیگرم
- کربوهیدرات: 28 گرم
- فیبر: 2 گرم
- پروتئین: 20 گرم
- سدیم: 258 میلیگرم
- پتاسیم: 413 میلیگرم
- کلسیم: 91 میلیگرم
- آهن: 2 میلیگرم