ماهان شبکه ایرانیان

چیکن تترازینی

این غذا تقریبا سریع حاضر می‌شود و ماده اصلی آن را مرغ و ماکارونی تشکیل داده‌اند. این غذا ایتالیایی است و طعم خوبی نیز دارد.

چیکن تترازینی

این غذا تقریبا سریع حاضر می‌شود و ماده اصلی آن را مرغ و ماکارونی تشکیل داده‌اند. این غذا ایتالیایی است و طعم خوبی نیز دارد.

  • تعداد: 10 نفر
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم

  • یک عدد سینه مرغ برشته
  • 225 گرم اسپاگتی
  • 340 گرم مارچوبه خرد شده
  • 225 گرم قارچ تازه و کوچک
  • 3 عدد فلفل دلمه‌ای زرد یا قرمز
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • ¼ پیمانه آرد کامل
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 410 گرم آب مرغ
  • ¾ پیمانه شیر
  • نصف پیمانه پنیر سوئیسی رنده شده
  • یک قاشق غذاخوری پوست‌لیمو رنده شده
  • دو ورق نان تست خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • دو قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. استخوان‌های مرغ را خارج کنید و گوشت آن را کنار بگذارید. آنها را خرد کنید تا 3 پیمانه مرغ پخته شده به دست بیاید.

2- در قابلمه، اسپاگتی را طبق دستور بپزید و آبکش کنید. یک دقیقه پیش از آبکش کردن مارچوبه‌ها را اضافه کنید. سپس همه را داخل قابلمه بریزید.

3- در یک تابه بزرگ، قارچ‌ها و فلفل‌های دلمه‌ای را با حرارت ملایم حدود 8 تا 10 دقیقه تفت دهید. سپس آرد و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. آب مرغ و شیر را یک‌جا اضافه کنید و تا زمانی بپزید که مایع غلیظ شود.

4- مخلوط قارچ را به تکه‌های مرغ اضاقه کنید. پنیر سوئیسی و پوست لیمو را به مخلوط پاستا اضافه کنید و آنها را داخل تابه پیرکس مستطیلی بریزید.

5- در یک کاسه متوسط، خرده‌های نان، روغن زیتون و پوست لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید و روی مخلوط پاستا بریزید. آنها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید تا برشته شوند. در آخر، با جعفری سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 282
  • چربی: 10 گرم
  • کلسترول: 48 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 28 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 20 گرم
  • سدیم: 258 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 413 میلی‌گرم
  • کلسیم: 91 میلی‌گرم
  • آهن: 2 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان