- زمان تهیه: 10 دقیقه
- زمان پخت: یک ساعت
- تعداد: 4 تا 6 نفر
مواد لازم
- کره آب شده در فضای اتاق (برای چرب کردن ظرف سوفله)
- ¼پیمانه آرد کامل
- 1٫5 پیمانه شیر پرچرب
- نصف قاشق چایخوری پودر جوز هندی
- نمک و فلفل به میزان لازم
- 1٫5 پیمانه پنیر چدار رنده شده
- نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
- دو دسته اسفناج کوچک (فقط برگ اسفناج)
- یک عدد سینه مرغ، بدون استخوان (خرد شده به شکل مکعب های 1٫5 سانتی متری)
- 6 عدد زرده تخم مرغ، همزده
- 2 عدد نان تست سفید (برش داده شده به شکل مکعب های 1٫5 سانتی متری)
- 6 عدد سفیده تخم مرغ
طرز تهیه
1- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن و گرم کنید. ظرف سوفله را با کره آب شده در دمای اتاق چرب کنید و کنار بگذارید.
2- در یک قابلمه متوسط، مقداری کره بریزد و روی شعله متوسط گاز قرار دهید. آرد را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس شیر را اضافه کنید و به طور مرتب هم بزنید تا مایه یکدست و نرمی به دست بیاید. به مدت 8 تا 10 دقیقه روی حرارت هم بزنید تا قل بزند و کمی سفت شود. پودر جوز هندی، نمک و فلفل را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و سپس پنیرها، برگ های اسفناج، مرغ، زرده تخم مرغ و مکعب های نان را اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. (باید مایع سفت و خمیر مانندی به دست بیاید.)
3- با همزن برقی سفیده های تخم مرغ را دو دقیقه با دور تند هم بزنید تا پف کند و سفید شود. ¼ از سفیده های تخم مرغ را به مخلوط مرغ اضافه کنید و با کمک کاردک هم بزنید و سپس بقیه سفیده ها را اضافه کنید. خمیر شل به دست آمده را داخل ظرف سوفله بریزید و به مدت 55 تا 60 دقیقه آن را داخل فر بپزید تا روی سوفله طلایی و برشته شود.
4- از داخل فر بیرون بیاورید و داغ سرو کنید.