ماهان شبکه ایرانیان

سوفله مرغ و پنیر چدار

۱- فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن و گرم کنید. ظرف سوفله را با کره آب شده در دمای اتاق چرب کنید و کنار بگذارید.

سوفله مرغ و پنیر چدار

 

  • زمان تهیه: 10 دقیقه
  • زمان پخت: یک ساعت
  • تعداد: 4 تا 6 نفر

 

مواد لازم

  • کره آب شده در فضای اتاق (برای چرب کردن ظرف سوفله)
  • ¼پیمانه آرد کامل
  • 1٫5 پیمانه شیر پرچرب
  • نصف قاشق چایخوری پودر جوز هندی
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • 1٫5 پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • دو دسته اسفناج کوچک (فقط برگ اسفناج)
  • یک عدد سینه مرغ، بدون استخوان (خرد شده به شکل مکعب های 1٫5 سانتی متری)
  • 6 عدد زرده تخم مرغ، همزده
  • 2 عدد نان تست سفید (برش داده شده به شکل مکعب های 1٫5 سانتی متری)
  • 6 عدد سفیده تخم مرغ

 

طرز تهیه

1- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن و گرم کنید. ظرف سوفله را با کره آب شده در دمای اتاق چرب کنید و کنار بگذارید.

2- در یک قابلمه متوسط، مقداری کره بریزد و روی شعله متوسط گاز قرار دهید. آرد را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس شیر را اضافه کنید و به طور مرتب هم بزنید تا مایه یکدست و نرمی به دست بیاید. به مدت 8 تا 10 دقیقه روی حرارت هم بزنید تا قل بزند و کمی سفت شود. پودر جوز هندی، نمک و فلفل را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و سپس پنیرها، برگ های اسفناج، مرغ، زرده تخم مرغ و مکعب های نان را اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. (باید مایع سفت و خمیر مانندی به دست بیاید.)

3- با همزن برقی سفیده های تخم مرغ را دو دقیقه با دور تند هم بزنید تا پف کند و سفید شود. ¼ از سفیده های تخم مرغ را به مخلوط مرغ اضافه کنید و با کمک کاردک هم بزنید و سپس بقیه سفیده ها را اضافه کنید. خمیر شل به دست آمده را داخل ظرف سوفله بریزید و به مدت 55 تا 60 دقیقه آن را داخل فر بپزید تا روی سوفله طلایی و برشته شود.

4- از داخل فر بیرون بیاورید و داغ سرو کنید.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان