ماهان شبکه ایرانیان

کاپ‌کیک وانیلی مخصوص گیاه‌خوارها

شاید پخت شیرینی بدون تخم‌مرغ یا شیر کمی دشوار به نظر برسد، اما کار نشد ندارد و ما در اینجا به شما یاد می‌دهیم چطور آن را انجام دهید.

کاپ‌کیک وانیلی مخصوص گیاه‌خوارها

 شاید پخت شیرینی بدون تخم‌مرغ یا شیر کمی دشوار به نظر برسد، اما کار نشد ندارد و ما در اینجا به شما یاد می‌دهیم چطور آن را انجام دهید.

 

  • تعداد: 18 عدد
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • ¾ پیمانه شیره افرا
  • ¼ پیمانه روغن کانولا
  • ¼ پیمانه پوره سیب (سیب رنده شده)
  • یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • یک پیمانه شیر سویا
  • دو پیمانه آرد کامل
  • دو قاشق چایخوری جوش‌شیرین
  • نصف قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر
  • نصف قاشق چایخوری نمک

خامه روی کاپ‌کیک

  • یک دانه وانیل
  • نصف پیمانه روغن نارگیل
  • سه پیمانه شکر قنادی
  • دو قاشق غذاخوری شیر سویا

طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب کاپ‌کیک را با روغن گیاهی چرب کنید. در یک کاسه بزرگ، شیره افرا، روغن کانولا، پوره سیب، وانیل و یک پیمانه شیر سویا را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را با هم‌زن برقی خوب هم بزنید.

2- در کاسه‌ای دیگر، آرد را الک کنید، بیکینگ‌پودر، جوش‌شیرین و نمک را به آن اضافه کنید. مخلوط آرد را به مخلوط وانیل اضافه کنید و خوب هم بزنید.

3- ¼ پیمانه از مواد را داخل قالب‌ها بریزید و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا مغزپخت شوند. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

4- برای تهیه خامه روی آن، تخم دانه وانیل را خارج کنید و داخل کاسه بزرگ بریزید. روغن نارگیل را روی آن بریزید و با سرعت پایین هم‌زن برقی بزنید. شکر را به تدریج اضافه کنید. سپس دو قاشق غذاخوری شیر سویا اضافه کنید.

5- خامه به دست آمده را روی کاپ‌کیک‌ها بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 248
  • چربی: 10 گرم
  • کلسترول: 0 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 40 گرم
  • قند: 27 گرم
  • پروتئین: 2 گرم
  • سدیم: 181 میلی‌گرم

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان