گرانولا یک میان وعده یا صبحانه کم کالری و خوشمزه‌ای است که همراه با شیر یا ماست سرو می‌شود؛ و برای کسانی که رژیم غذایی دارند، انتخاب خوب و کاملی است.

مواد لازم

جو پرک 150 گرم

عسل 1/2 لیوان 

دارچین 1 قاشق چای‌خوری

 بادام 100 گرم 

روغن 2 قاشق غذاخوری

کشمش 1/4 لیوان

طرز تهیه

1- تمام مواد را داخل یک کاسه‌ بریزید؛ سپس عسل را اضافه و با دست یا قاشق چوبی خوب مخلوط کنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

2- فر را روشن و روی درجه 160 سانتی‌گراد تنظیم کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و مواد را داخل سینی بریزید و با دست خوب فشرده کنید؛ سپس به مدت 40-45 دقیقه در فر قرار دهید.

3- پس از این که گرانولا پخته شد از فر دربیاورید و اجازه دهید سرد شود؛ سپس آن را برش بزنید و با کمی چیپس شکلات یا میوه خشک تزئین و سرو کنید.

گرانولا دارچین و عسل

نوش جان!

,