ماهان شبکه ایرانیان

ویدئو: طرز تهیه چیکن پارمسان در نان کاسه‌ای

با سرد شدن هوا خوردن غذاهای گرم لذت دیگری دارد. یکی از روش‌های سرو غذاهای گرم و آبکی ریختن آن‌ها در نان‌های گود و کاسه‌ای به جای ظرف و ظروف است. غذایی که در این مطلب قصد معرفی آن را داریم در یکی از همین نان‌های کاسه‌ای سرو می‌شود و مطمئنیم پس از یک بار امتحان کردن آن، شما هم عاشق خوردن سوپ‌ها و غذاهای گرمتان به این شیوه خواهید شد.

ویدئو: طرز تهیه چیکن پارمسان در نان کاسه‌ای

با سرد شدن هوا خوردن غذاهای گرم لذت دیگری دارد. یکی از روش‌های سرو غذاهای گرم و آبکی ریختن آن‌ها در نان‌های گود و کاسه‌ای به جای ظرف و ظروف است. غذایی که در این مطلب قصد معرفی آن را داریم در یکی از همین نان‌های کاسه‌ای سرو می‌شود و مطمئنیم پس از یک بار امتحان کردن آن، شما هم عاشق خوردن سوپ‌ها و غذاهای گرمتان به این شیوه خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه چیکن پارمسان در نان کاسه‌ای

  • 30 گرم جعفری تازه
  • 4 قاشق غذاخوری پودر پنیر پارمسان
  • 1 عدد پیاز خرد شده 
  • 1 حبه سیر خرد شده 
  • 1 عدد گوجه فرنگی 
  • نصف پیمانه پوره گوجه فرنگی 
  • 100 گرم پنیر موزارلا تکه شده 
  • 1 پیمانه سینه مرغ پخته و خلالی شده 
  • نان گرد 

چیکن پارمسان در نان کاسه‌ای

طرز تهیه چیکن پارمسان

سر نان را برش دهید و با احتیاط وسط آن را خالی کنید تا حدی که نان شکل خود را از دست ندهد. خمیر داخل نان را با جعفری تازه داخل مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید. 4 قاشق غذاخوری پودر پارمسان را به این مخلوط اضافه کرده و دوباره هم بزنید. ماهیتابه را بر روی شعله قرار دهید و با روغن زیتون کف آن را چرب کنید. پیاز خرد شده، سیر و نمک و فلفل را به میزان دلخواه به آن اضافه کرده، صبر کنید تا سرخ شود. گوجه فرنگی خرد شده را به مخلوط قبل اضافه کنید و در آخر پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. پنیر موزارلا را داخل نان گذاشته و روی آن مخلوط نان پودر شده و جعفری خرد شده بریزید و با سینه مرغ پخته شده روی آن را بپوشانید. سپس سس تهیه شده را روی آن بریزید. در انتها پنیر پارمسان را روی آن‌ها بچینید و مقداری از پودر نان و جعفری را روی آن بپاشید. کمی روغن زیتون روی آن بریزید و به مدت 20 دقیقه در داخل فر با دمای 180 درجه قرار دهید. چیکن پارمسان با نان کاسه‌ای شما آماده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان