کرم بروله کدو حلوایی یک دسر خوشمزه و شیرین است؛ که برای روزهای سرد زمستانی انتخابی منحصر به فرد و عالی محسوب میشود.
مواد لازم
پوره کدو حلوایی 1 پیمانه
خامه 2 و 1/2 لیوان
زرده تخم مرع 16 عدد
وانیل1 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
شکر سفید 1 پیمانه
دارچین 1 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری
پوره کدو حلوایی 1 پیمانه
طرز تهیه
1- فر را روشن و در دمای 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
2- خامه پرچرب و وانیل را در یک شیر جوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
3- در یک کاسه، زرده تخم مرغ، شکر قهوه ای، 3/4 لیوان از شکر سفید، دارچین، نمک، زنجبیل و پوره کدو را با هم بزنید.
4- 1 پیمانه از خامه را درون مایه تخم مرغ بریزید و به مدت 1 دقیقه هم بزنید. قالبهای کرم بروله را حاضر کنید و آنها را پر کنید.
5- داخل سینی فر آب بریزید و قالبهای کرم بروله را در سینی فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید. سپس از فر بیرون بیاورید و هنگامی که کمی خنک شد، به مدت 4 تا 6 ساعت درون یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
6- کرم بروله را از یخچال در بیاورید و روی آن را با کمک فندک مخصوص طلایی کنید.
طرز تهیه پوره کدو حلوایی
1- کدو را بشویید و از وسط نصف کنید.
2- تخمهای کدو حلوایی را خارج کنید و کدو را به اندازههای یکسان ببرید.
3- کدو را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد و به مدت 1 ساعت قرار دهید تا کدوها نرم و پخته شوند.
4-سپس کدوها را با قاشق از پوست جدا کنید و داخل میکسر بریزید تا پورهای و یکدست شود.
نوش جان!