کتلت یا همبرگر عدس، یک خوراک خوشمزه و منحصر به فرد است؛ که برای گیاه‌خواران انتخابی خوب و عالی محسوب می‌شود. شما می‌توانید روش تهیه این کتلت را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

عدس 2 پیمانه

سیب زمینی 1 عدد

پیاز 1 عدد  

آرد سوخاری 1/2 پیمانه

تخم مرغ 3 عدد

پودر سیر 1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه 

1- عدس را از چند ساعت قبل در آب خیس کنید.

2- عدس خیس خورده را همراه سیب زمینی خرد شده داخل قابلمه بریزید و با 3 لیوان آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد. پس از این که عدس پخته شد در میکسر بریزید تا سیب زمینی و عدس خوب له شوند.

3- پیاز رنده شده، عدس و سیب زمینی میکس شده، تخم مرغ، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط کنید تا مایه کتلت یک‌دست شود و در نهایت آرد سوخاری را اضافه کنید.

4- داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود، سپس مقداری از مایه کتلت بردارید و به شکل گرد حالت دهید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شود.

نوش جان!

,