شناسه : ۶۸۳۹۰۶ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۱:۳۲
خوراک ایتالیایی بادمجان و پارمزان
این خوراک غذایی لذیذ و خوشمزه است که طعم و مزهای منحصر به فرد دارد و انتخاب مناسبی برای گیاهخوران محسوب میشود.
این خوراک غذایی لذیذ و خوشمزه است که طعم و مزهای منحصر به فرد دارد و انتخاب مناسبی برای گیاهخوران محسوب میشود.
مواد لازم
بادمجان 3 عدد
تخم مرغ زده شده 2 عدد
آرد سوخاری 3 پیمانه
سس مارینارا یا اسپاگتی 6 پیمانه
پنیر موزارلا 150 گرم
پودر پارمزان 1/2 پیمانه
ریحان خشک شده 1/2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- فر ر ا روشن و در دمای 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
2- بادمجانها را حلقه حلقه برش بزنید، در یک کاسه تخم مرغ زده شده و در یک کاسه آرد سوخاری بریزید. بادمجانها را در تخم مرغ بزنید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید، سپس کف سینی فر بچینید و روی آن روغن زیتون بریزید.
3- سینی را به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید تا بادمجانها گریل شوند.
4- سس مارینارا یا سس اسپاگتی را کف یک ظرف مخصوص فر بریزید و بادمجانهای گریل شده را روی آن بچینید، روی بادمجانها یک لایه پنیر موزارلا بچینید و مجددا روی آن بادمجان بگذارید و به همین ترتیب لایه لایه ظرف را از مواد پر کنید و روی آن سس بریزید و در نهایت روی آن پودر پنیر پارمزان، نمک و فلفل و ریحان خشک بپاشید و به مدت 35 دقیقه و تا زمانی که روی بادمجان طلایی شود قرار دهید.
5- خوراک آماده شده را پس از 15 دقیقه سرو و نوش جان کنید.
- شما میتوانید برای تهیه سس مارینارا این مطلب را بخوانید.