این خوراک غذایی لذیذ و خوشمزه است که طعم و مزه‌ای منحصر به فرد دارد و انتخاب مناسبی برای گیاه‌خوران محسوب می‌شود.

مواد لازم

بادمجان 3 عدد

تخم مرغ زده شده 2 عدد

آرد سوخاری 3 پیمانه

سس مارینارا یا اسپاگتی 6 پیمانه

پنیر موزارلا 150 گرم

پودر پارمزان 1/2 پیمانه

ریحان خشک شده 1/2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- فر ر ا روشن و در دمای 175 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

2- بادمجان‌ها را حلقه حلقه برش بزنید، در یک کاسه تخم مرغ زده شده و در یک کاسه آرد سوخاری بریزید. بادمجان‌ها را در تخم مرغ بزنید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید، سپس کف سینی فر بچینید و روی آن روغن زیتون بریزید.

3- سینی را به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید تا بادمجان‌ها گریل شوند.

4- سس مارینارا یا سس اسپاگتی را کف یک ظرف مخصوص فر بریزید و بادمجان‌های گریل شده را روی آن بچینید، روی بادمجان‌ها یک لایه پنیر موزارلا بچینید و مجددا روی آن بادمجان بگذارید و به همین ترتیب لایه لایه ظرف را از مواد پر کنید و روی آن سس بریزید و در نهایت روی آن پودر پنیر پارمزان، نمک و فلفل و ریحان خشک بپاشید و به مدت 35 دقیقه و تا زمانی که روی بادمجان طلایی شود قرار دهید.

5- خوراک آماده شده را پس از 15 دقیقه سرو و نوش جان کنید.

  • شما می‌توانید برای تهیه سس مارینارا این مطلب را بخوانید.