به بیماران ام اسی توصیه می‌شود حبوبات و در واقع پروتئین گیاهی را بیشتر از پروتئین حیوانی در رژیم غذایی خود جای دهند؛ یکی از روش‌ها طبخ همبرگر عدس به جای همبرگر گوشت است.

مواد لازم :

عدس یک فنجان

پیاز خرد شده یک عدد متوسط

سیر خرد شده 2 حبه

پودر سوخاری نصف فنجان

روغن زیتون یا کنجد برای سرخ کردن به مقدار لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

پودر زیره یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه :

پیاز و زیتون را خرد کنید و درون یک ماهی تابه نچسب همراه با کمی آبلیمو تفت دهید تا طلایی شود.

می‌توانید نان همبرگری خود را هم در همین تابه کمی سرخ کنید تا خوشمزه‌تر شود.

عدس را بپزید و آبکشی کنید.

عدس، پیاز و سیر را درون مخلوط کن بریزد تا خوب له و ترکیب شود. پودر سوخاری راهم به آن اضافه کنید.

ادویه‌ها را اضافه کنید، به شکل گرد دربیاورید و در ماهی تابه سرخ کنید. از سبزیجات مثل کاهو و گوجه برای کامل کردن ساندویچ به جای سس استفاده کنید تا سالم بودن غذا حفظ شود.

نوش جان!