تارت خرما، شیرینی خوشمزه و سالمی است که انتخاب خوبی برای ماه رمضان و مهمانی‌های افطاری محسوب می‌شود. این شیرینی همراه با چای بسیار لذیذ و دلچسب؛ و همچنین برای بیماران دیابتی نیز ایده‌آل است.

مواد لازم

خمیر تارت به میزان لازم

کره 100 گرم

پودر دارچین 1 قاشق چای‌خوری

خرمای بدون هسته 300‌ گرم

انجیر 100 گرم

گردو  1 لیوان

پودر هل 1/3 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- خمیر تارت را آماده کنید و در قالب مخصوص تارت پهن کنید.

2- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

3- کره آب شده را با قلمو روی سطح خمیر پخش کنید.

4- گردو خرد شده، انجیر و خرما را با هم مخلوط کنید و روی خمیر تارت بریزید. دارچین و هل پودر شده را همراه با کمی شکر روی تارت بپاشید و در آخر باقی مانده کره را روی خرماها بریزید.

5- تارت را به مدت 15- 20 دقیقه و تا هنگامی که خمیر تارت طلایی شود در فر قرار دهید.

6- هنگامی که تارت آماده شد آن را از فر خارج کنید و صبر کنید تارت خنک شود. سپس آن را از قالب جدا کنید و در ظرف دلخواه بگذاربد و سرو کنید.

نوش جان!