شناسه : ۶۸۵۵۱۰ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۳۴
تارت خرما و انجیر
تارت خرما، شیرینی خوشمزه و سالمی است که انتخاب خوبی برای ماه رمضان و مهمانیهای افطاری محسوب میشود. این شیرینی همراه با چای بسیار لذیذ و دلچسب؛ و همچنین برای بیماران دیابتی نیز ایدهآل است.
تارت خرما، شیرینی خوشمزه و سالمی است که انتخاب خوبی برای ماه رمضان و مهمانیهای افطاری محسوب میشود. این شیرینی همراه با چای بسیار لذیذ و دلچسب؛ و همچنین برای بیماران دیابتی نیز ایدهآل است.
مواد لازم
خمیر تارت به میزان لازم
کره 100 گرم
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
خرمای بدون هسته 300 گرم
انجیر 100 گرم
گردو 1 لیوان
پودر هل 1/3 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1- خمیر تارت را آماده کنید و در قالب مخصوص تارت پهن کنید.
2- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
3- کره آب شده را با قلمو روی سطح خمیر پخش کنید.
4- گردو خرد شده، انجیر و خرما را با هم مخلوط کنید و روی خمیر تارت بریزید. دارچین و هل پودر شده را همراه با کمی شکر روی تارت بپاشید و در آخر باقی مانده کره را روی خرماها بریزید.
5- تارت را به مدت 15- 20 دقیقه و تا هنگامی که خمیر تارت طلایی شود در فر قرار دهید.
6- هنگامی که تارت آماده شد آن را از فر خارج کنید و صبر کنید تارت خنک شود. سپس آن را از قالب جدا کنید و در ظرف دلخواه بگذاربد و سرو کنید.
نوش جان!