پاناکوتای نعنایی دسری خنک و تابستانی است که می‌توانید با دستورپخت زیر آن را در منزل تهیه و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.

مواد لازم

خامه صبحانه 400 گرم

شکر 1/2 پیمانه

شیر 1 پیمانه

پودر ژلاتین 3 قاشق چای‌خوری

وانیل 1/2 قاشق چای‌خوری

اسانس نعنا 1/4 قاشق غذاخوری

رنگ سبز خوراکی مقداری

طرز تهیه

1- 1 قاشق چای‌خوری پودر ژلاتین را در یک کاسه بریزید و با 2 قاشق غذاخوری آب روی حرارت کتری قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

2- خامه، شیر، شکر و وانیل را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا مواد داغ شوند، سپس ژلاتین حل شده، اسانس و رنگ سبز را اضافه و مخلوط کنید. پاناکوتا را داخل لیوان‌ها بریزید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود. سپس روی آن را با برگ نعنا تزئین و سرو کنید.

نوش جان!