آش انار یکی از آش‌های سنتی شیراز است که در نیمه دوم سال خصوصا شب یلدا درست می‌شود. برای تهیه این آش خوش طعم و مزه می‌توانید از دستورپخت زیر استفاده کنید و این آش ملس را در منزل تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم

سبزی آش ( تره، جعفری، گشنیز، نعنا) 1 کیلو

برنج 1 پیمانه

لپه نصف پیمانه

دانه انار 1/5 کیلو یا یک شیشه رب انار

پیاز داغ 1/2 پیمانه

پیاز  خام 4 عدد

گوشت چرخ کرده نیم کیلو

گلپر 1 قاشق غذاخوری

روغن 3 قاشق غذاخوری

زردچوبه 1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل و نعنا خشک به میزان دلخواه

طرز تهیه 

1- لپه را همراه با 2 عدد پیاز خام سرخ کنید و هنگامی که نرم شد، زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.

2- 5 لیوان آب و کمی نمک و فلفل به لپه اضافه کنید و بگذارید تا لپه کمی بپزد.

3- برنج شسته شده را به لپه اضافه کنید و اجازه دهید برنج کاملا بپزد.

4- گوشت چرخ کرده را همراه با 2 پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط  و به صورت کوفته ریزه درست کنید؛ کوفته‌ها را در روغن سرخ کنید. 

5- سبزی شسته و خورد شده را به مایه آش اضافه کنید و اجازه دهید آهسته بجوشد تا آش جا بیفتد.

6- دانه‌های انار یا رب انار را داخل آش بریزید و در نهایت گلپر را اضافه کنید.

7- برای سرو کردن، آش را در ظرف دلخواه ریخته و روی آن را با کمی دانه انار، پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کنید.