ماهنامه سفره ایرانی: این پودینگ یک دسر کلاسیک و بسیار خوشمزه است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.
مواد لازم پودینگ:
- آرد: 2 ق س
- نشاسته ذرت: 2 ق س
- شکر: یک چهارم پیمانه
- پودر نارگیل: 2 ق س
- وانیل: یک ق س
- شیر: 4 پیمانه
- تخم مرغ: یک عدد
- بیسکویت (خردشده): یک پیمانه
مواد لازم سس توت فرنگی: - توت فرنگی: یک پیمانه
- نشاسته ذرت: یک ق چ
- شکر: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
1. برای تهیه پودینگ، آرد را در ظرف مناسبی بریزید.
2. نشاسته ذرت را اضافه کنید.
3. شکر را به مواد اضافه کنید.
4. پودر نارگیل را اضافه کنید.
5. وانیل را اضافه و مخلوط کنید.
6. شیر را اضافه و مخلوط کنید.
7. تخم مرغ را اضافه کنید، ظرف را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مواد غلظت یابد.
8. بیسکویت های خردشده را کف ظرف های سرو قرار دهید.
9. پودینگ داغ را روی آنها بریزید.
10. برای تهیه سس توت فرنگی، شاخ و برگ توت فرنگی ها را جدا کنید.
11. شکر و نشاسته ذرت را اضافه و مخلوط کنید.
12. مواد را کاملا با هم مخلوط کرده تا پوره مانند شود.
13. پوره توت فرنگی را روی حرارت قرار دهید تا قوام یابد.
14. توت فرنگی خنک شده را روی پودینگ بریزید روی دسر را با برش هایی از توت فرنگی تزیین و سرو کنید.