سرویس سبک زندگی فردا: این تافیها با سه نوع شکلات 50 درصد، سفید و شیری تهیه میشوند و برای بعد از غذا به همراه یک فنجان چای تازهدم بسیار دلچسب هستند.دستور این تافی خوشمزه را به نقل از فوت و فن بخوانید.
تعداد: 36 عدد
زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان خنک شدن: یک ساعت
مواد لازم
یک پیمانه بادام بوداده و خرد شده
¾ پیمانه تکههای شکلات نیمهتلخ
¾ پیمانه تکههای شکلات شیری
1/3 پیمانه تکههای شکلات سفید
دو قاشق غذاخوری شیرخشک
یک پیمانه کره
یک پیمانه شکر
3 قاشق غذاخوری آب
طرز تهیه
1- سینی فر را با یک لایه فویل بپوشانید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، بادام، تکههای شکلات شیری و نیمهتلخ و شکلات سفید را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از مخلوط آنها را کف سینی فر بریزید و روی آنها شیرخشک بپاشید.
2- در یک قابلمه، کره، شکر و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. مدام هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. سپس مخلوط شکلات را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
3- آن را فورا روی مخلوط شکلاتهای داخل سینی بریزید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا سفت شوند و اصطلاحا خودشان را بگیرند.
ارزش غذایی
کالری: 137
چربی: 10 گرم
کلسترول: 16 میلیگرم
کربوهیدرات: 12 گرم
فیبر: 1 گرم
قند: 2 گرم
پروتئین: 6 گرم
سدیم: 65 میلیگرم
پتاسیم: 57 میلیگرم
کلسیم: 20 میلیگرم