به گزارش خبرگزاری مهر، این دورههای تخصصی، از سطح نظری فراتر میرود و به صورت کارگاهی برگزار میشود.
مباحث مختلفی که هر داستاننویسی باید بداند، از جمله نظریهها و تکنیکهای ادبی، هر کدام به صورت جداگانه، توسط داستاننویسان و مدرسان حرفهای آموزش داده میشود.
علاقمندان داستاننویسی برای شرکت در کلاسهای تکمیلی، باید کارنامه (رزومه) کاری خود را به دفتر داستان ارسال کنند. به دلیل تخصصی بودن این دورهها، تنها کسانی مجاز به ثبتنام هستند که با مقدمات داستاننویسی آشنا و در نگارش داستان دارای تجربه باشند.
عناوین این دورههای آموزشی و نام مدرسان شامل شخصیتپردازی (محمدرضا شرفی خبوشان)، زاویه دید (دکتر مهدی حمیدی پارسا)، زبان داستان (دکتر حمید عبدالهیان)، گفتگونویسی (ابراهیم اکبری دیزگاه)، پژوهش برای داستان (مهدی کفاش)، پیرنگ (کامران محمدی)، و فضاسازی (مهدی زارع) است. ساعات برگزاری این کارگاهها از 16 تا 18 عصر و هزینه شرکت در تمامی دورهها، مجموعا 12 جلسه، صد هزار تومان است.
شرکتکنندگان میتوانند به انتخاب خود در تمامی کارگاهها یا فقط برخی از آنها، و با کسر هزینه شرکت کنند برای اطلاعات تکمیلی و هرگونه پرسش میتوانید با شماره 77517830 داخلی 148 (دفتر داستان) تماس بگیرید. برای ثبتنام اولیه نیز به تارنمای شهرستان ادب به نشانی shahrestanadab.com و یا مدرسه رمان به نشانی madreseroman.com مراجعه کنید. مهلت ثبتنام برای شرکت در این دورهها تا 5 بهمن ماه 1396 در نظر گرفته شده است.