شناسه : ۷۳۸۴۰۲ - سه شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۱۷
سوپ جو خامهای
سوپ جو سفید یکی از انواع خامهای و لذیذ سوپ است که برای روزها و شبهای سرد زمستان پیش غذای خوشمزه و سالمی محسوب میشود. در این مطلب میتوانید طرز تهیه این سوپ خوشمزه را بخوانید.
سوپ جو سفید یکی از انواع خامهای و لذیذ سوپ است که برای روزها و شبهای سرد زمستان پیش غذای خوشمزه و سالمی محسوب میشود. در این مطلب میتوانید طرز تهیه این سوپ خوشمزه را بخوانید.
مواد لازم
جو 1/2 لیوان
هویج 3 عدد
کره 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
شیر 4 لیوان
جعفری خرد شده1/2 لیوان
سینه مرغ 1 عدد
خامه 5 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
طرز تهیه
1- در یک قابلمه متوسط تا نیمه آب بریزید. سینه مرغ و جو شسته و پاک شده را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا در مدت زمان 2-3 ساعت آرام آرام با هم پخته شوند و جو لعاب بیندازد.
2- در اواسط پخت مرغ، هویج رنده شده را اضافه کنید.
3- پس از پخته شدن مرغ، آن را ریش ریش کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید.
4- آرد را در کمی کره تفت بدهید و با شیر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کمی غلیظ شود؛ سپس به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید 20 دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد؛ در این مرحله باید توجه داشته باشید جو ته نگیرد.
5- برای سرو سوپ نمک و فلفل آن را اندازه کنید، سپس با خامه و جعفری خرد شده تزیین کنید.
نوش جان!
,