گوشت مرغ از آندسته مواد غذایی است که در آشپزی کاربرد فراوان دارد. اما گاهیاوقات پیش میآید که از شیوۀ رایج طبخ مرغ خسته میشوید و به دنبال تهیۀ غذاهای متفاوت با گوشت مرغ هستید. دراینصورت با ما همراه باشید. روزچین در بخش ویژه غذا با مرغ، بهترین روشهای طبخ مرغ را از دل فرهنگهای آشپزی مختلف بیرون کشیده و در اختیارتان میگذارد. اما امروز و در ادامه این مطلب، طرز تهیۀ مرغ عسلی را خواهید دید.😋
مواد لازم برای تهیۀ مرغ عسلی
ران مرغ: هشت تکه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
سیر تازه: چهل حبه
کرۀ جامد: یک قالب 50 گرمی
عسل: نصف پیمانه
شکر قهوهای: نصف پیمانه
آویشن: به مقدار لازم
آرد: نصف پیمانه
خامۀ غلیظ: سه قاشق غذاخوری
برنج: به مقدار دلخواه
جعفری تازه: به مقدار دلخواه
روش تهیۀ مرغ عسلی
تهیۀ مرغ عسلی زمان زیادی از شما نمیگیرد و میتوانید ظرف مدت سی دقیقه آن را آمادۀ سرو کنید. برای تهیۀ این غذای خوشمزه، در ابتدای کارتان مرغها را به نمک و فلفل آغشته کنید تا حسابی مزهدار شوند. سیرها را خرد کرده و در کناری قرار دهید.
درون یک تابۀ داغ، مقداری کره ریخته و تکههای مرغ را حسابی سرخ کنید. سپس، آنها را خارج کرده، باز هم مقداری کره اضافه کنید و حبههای سیر را درون تابه بریزید. سیرها را زیر و رو کنید تا خوب سرخ شوند. حالا به اندازۀ نصف پیمانه آب داغ و نصف پیمانه عسل به سیرهای سرخشده اضافه کنید.
در مرحلۀ بعد آویشن و شکر قهوهای را اضافه کنید. مواد را حسابی تفت داده و بعد تکههای ران مرغ را به مخلوط سیر اضافه کنید. تابه را برای سی دقیقه در فر با 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و سپس خارج کنید.
حالا نوبت سس مخصوص است! مرغها را از تابه خارج کرده و مقداری آرد را در تابۀ حاوی سیر تفت دهید. در مرحلۀ بعد به اندازۀ سه قاشق غذاخوری خامه اضافه کنید. حالا مقداری پوست لیمو روی سستان رنده کنید تا طعمدار شود.
مرغ عسلی شما آماده سرو است. میتوانید مطابق ویدئو آن را با مقداری پلو، جعفری تازه و سس مخصوص سرو کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. نوش جان😍