سلام به همراهان همیشگی روزچین. اگر پیگیر بخش آشپزی باشید، احتمالاً تاکنون مقالاتی با عنوان شام چی درست کنم؟ یا ناهار چی بپزم؟ را خواندهاید. در این دسته از مقالات سعی میکنیم غذاهای متفاوتی را به شما ارائه کنیم تا از این دغدغۀ بزرگ رها شوید. در این بخش با روزچین همراه باشید و طرز تهیۀ چند مدل غذای خوشمزه با مرغ ویژۀ منوی شام را ببینید.
چیکن ریزوتو
چیکن ریزوتو یکی از بهترین غذاهای ایتالیاییست که بِیس اصلی آن گوشت مرغ و برنج ریزوتو است. برای تهیۀ این غذای خوشمزه، ابتدا گوشت سینۀ مرغ را در تابه تفت دهید و بعد از سرخشدن از تابه خارج کنید. حالا فلفل دلمهای و سوسیس را در تابه بریزید و با کمی روغن سرخ نمایید و بعد برنج ریزوتو را اضافه کنید. مواد را حسابی باهم مخلوط کرده و یک پیمانه آب به آن اضافه کنید. تکههای مرغ سرخشده را نیز به مواد اضافه نمایید و یک پیمانۀ دیگر آب بریزید تا برنج بهخوبی دم بکشد. در مرحلۀ آخر مقداری نخودفرنگی، سس گوجۀ تند، نمک و ادویه اضافه کنید و پنج دقیقۀ دیگر حرارت دهید. این غذای خوشمزۀ ایتالیایی میتواند گزینۀ مناسبی برای رهایی از دغدغۀ شام چی درست کنم؟ باشد. نوش جان!
چیکن استراگانف
برای تهیۀ چیکن استراگانف خوشمزه، در مرحلۀ اول مقداری آب پیاز، آبلیمو و سیر تازه را با هم مخلوط کنید و گوشت سینۀ مرغ را که از قبل خرد کردهاید برای یک ساعت در این مخلوط بخوابانید. در تابهای مقداری کره بریزید و تکههای سینۀ مرغ را در کره سرخ کنید. بعد از سرخشدن سینۀ مرغ، جعفری و پیازچۀ تازه را اضافه کنید. اگر دوست داشته باشید، میتوانید مقداری قارچ خُردشده هم به این مخلوط اضافه کنید. نمک و ادویه فراوان هم فراموش نشود. در مرحلۀ آخر مقداری خامۀ صبحانه اضافه کنید و پنج دقیقۀ دیگر تفت دهید. نوش جان!
رولت مرغ
باز هم میپرسید شام چی درست کنم؟ ما به شما رولت مرغ ایتالیایی را پیشنهاد میکنیم. برای تهیۀ این غذای خوشمزه و سبک، در ابتدای کار گوشت سینۀ مرغ را بهصورت ورقهورقه درآورید. حالا روی ورقههای نازک مقداری پنیر، بیکن یا هرچیزی که مایل هستید قرار هید و آنها را رول کنید. نمک و ادویه فراموش نشود. حالا رولهای سینه را درون تخممرغ و پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. رولت مرغ خوشمزۀ شما آماده سرو است. میتوانید آن را با هر نوع سس دلخواه سرو کنید. نوش جان!
شنیسل مرغ
شنیسل مرغ خانگی نیز گزینۀ دیگری برای پاسخ به سؤال شام چی بپزم؟ است. برای تهیۀ شنیسل مرغ قبل از هرکاری سینۀ مرغ را تکهتکه کنید و به کمک بیفتککوب بهصورت ورقههای نازک درآورید. از طرف دیگر مقداری پنیر پارمسان و نمک و ادویه را به مخلوط پودر سوخاریتان اضافه کنید. ورقههای سینۀ مرغ را ابتدا در تخممرغ و سپس در مخلوط سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. نوش جان!