برای بعضیها فصل زمستان مترادف است با ماندن در خانه و درست کردن شیرینی. یکی از شیرینی های جذاب و مناسبی که در این روزها میتوانید درست کنید شیرینیهای شکری هستند. این شیرینیها را میتوان به کمک قالبهای تزیینی مختلف به شکلهای زیبایی درست کرد، مثلا دانه برف، آدم برفی یا حتی مثل دستکش و هر شکلی که زمستان شما را یاد آن میاندازد.
در درست کردن این شیرینیها علاوه بر ذوق و خلاقیت کافیست کمی هم با ترکیب رنگی آشنا باشید تا شیرینیهای هنرمندانه خلق کنید.
در این مطلب میخواهیم روش درست کردن شیرینی شکری به شکل دانههای برف را با شما به اشتراک بگذاریم تا در کنار تماشای برف از خوردن شیرینیهای شکری هم لذت ببرید.
مواد لازم برای شیرینی:
- 3 فنجان آرد چند منظوره
- 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 1 فنجان کره
- 1 فنجان شکر
- 1 عدد تخم مرغ
- 1/5 قاشق چایخوری وانیل
- نیم کیلو شکر قنادی
- 1/4 فنجان پودر سفیده تخممرغ
- نصف قاشق چایخوری خامه
- نصف فنجان آب
- 1 قاشق چایخوری وانیل
- رنگ خوراکی به مقدار لازم
درست کردن شیرینیها
- آرد را به همراه جوش شیرین و نمک الک کنید و کنار بگذارید.
- کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا حالت خمیری پیدا کنند، سپس تخممرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- آرد را در دو نوبت اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مخلوط حسابی به هم بچسبد.
- وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
- خمیر به دست آمده را روی دو ورق کاغذ شیرینی پزی پهن کنید و با قالب برش شیرینی شکل مورد نظر را از آن بیرون بیاورید.
- خمیرهای شکلدار را روی سینی پخت که روی آن کاغذ پارچمنت انداختهاید قرار دهید و آن را قبل از پخت به مدت 10 دقیقه داخل فریزر بگذارید.
- حرارت فر را روی دمای 350 درجه تنظیم کنید، شیرینیها را داخل فر قرار دهید و 8 تا 12 دقیقه، بسته به شکل و اندازه آنها بپزید تا جایی که طلایی شوند.
تزیین شیرینیها با رویال آیسینگ
- شکر قنادی را با پودر سفیده تخممرغ و خامه در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. آب و وانیل را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا ترکیب سفت شود. به مخلوط آب اضافه کنید تا به غلظت مناسب برای ریختن در قیف برسد.
- چند قطره رنگ خوراکی روی آن بریزید و هم بزنید تا رنگ دلخواه را پیدا کند. مراقب مقدار رنگی که اضافه میکنید باشید تا زیاد تیره نشود.
- حالا نوبت هنرنمایی شماست. دهانه مناسب قیف را بگذارید و مخزن آن را با آیسینگی که درست کردهاید پر کنید. بهتر است آیسینگ را دو قسمت کنید. یک قسمت برای پوشش لایه نازک روی شیرینی و تقریبا از یک سوم آن برای تزیین روی شیرینیها با خطوط ضخیمتر استفاده کنید. قبل از کشیدن خطوط با قیف اجازه دهید لایه زیری خشک شود.
- قبل از قرار دادن شیرینیها در هر ظرفی، 12 ساعت منتظر بمانید تا خوب خشک شوند.
- این شیرینیها را میتوانید تا چند روز در دمای اتاق نگه دارید.