سلام و به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. این بار برای علاقمندان به غذاهای فرنگی و مدرن یک غذای مکزیکی با گوشت مرغ و لوبیا قرمز تدارک دیدهایم. با این دستورالعمل اِنچیلادای مرغ و لوبیا قرمز را بهراحتی در منزل تهیه خواهید کرد و از خوردن آن لذت خواهید برد. این غذا گزینۀ بسیار مناسبی برای تنوعدادن به سفرۀ غذایی شماست که کودکان و نوجوانان نیز از خوردن آن به وجد خواهند آمد.
اِنچیلادای مرغ و لوبیا یک غذای مکزیکی لذیذ است که با نان ترتیلا تهیه میشود. با دیدن ویدئوی آموزشی آشپزخانه روزچین این غذا را بهراحتی در منزل تهیه کنید.
مواد لازم برای پخت اِنچیلادای مرغ و لوبیا
- نان ترتیلا یا نان پیتا: شش عدد (8 اینچی یا 20 سانتیمتر)
مواد لازم برای سس اِنچیلادا:
- روغن گیاهی: دو قاشق غذاخوری (30 میلیلیتر)
- پیاز کوچک خردشده: یک عدد
- سیر خردشده: دو حبه
- آرد: یک قاشق غذاخوری سر پر (10 گرم)
- پودر چیلی قرمز: دو قاشق چایخوری (6 گرم)
- رب گوجهفرنگی: نصف پیمانه (120 گرم)
- عصاره یا آب مرغ: دو پیمانه
- زیره آسیاب شده: یکدوم قاشق چایخوری (1 گرم)
- تخم گشنیز آسیاب شده: یکدوم قاشق چایخوری (1 گرم)
- : یکدوم قاشق چایخوری (1 گرم)
- نمک: یک قاشق چایخوری (5 گرم)
مواد داخل اِنچیلادا
- سینه مرغ پخته و ریشریششده: دو پیمانه (500 گرم)
- فلفل چیلی قرمز خردشده: یک عدد
- پنیر چدار رنده شده: دو پیمانه (100 گرم)
- سس انچیلادا: سهچهارم پیمانه (180 گرم)
- لوبیا قرمز پخته: نصف پیمانه (90 گرم)
- گشنیز تازه خردشده: کمی
مواد لازم برای چاشنی
- پنیر چدار رندهشده: یک پیمانه (100 گرم)
- باقی مانده سس اِنچیلادا
- خامۀ ترش (در صورت تمایل)
- گشنیز یا جعفری و پیازچه تازه (در صورت تمایل)
طرز تهیه اِنچیلادای مرغ و لوبیا
ابتدا سس اِنچیلادا را تهیه کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز خردشده را در کمی روغن گیاهی تفت دهید تا نرم شود و سیر خردشده را به آن اضافه کنید و پنج دقیقه با هم تفت دهید. حالا آرد را اضافه کنید و یک دقیقه با هم تفت دهید. در این مرحله رب گوجهفرنگی را با این مواد مخلوط کنید. حالا پودر چیلی را اضافه و مخلوط کنید. عصاره یا آب مرغ را روی این مواد بریزید و با بقیۀ مواد مخلوط کنید. در این مرحله زیره، تخم گشنیز، پونۀ کوهی و نمک را اضافه و مخلوط کنید. شعله را زیاد کنید تا سس به جوش بیاید. وقتی سس به جوش آمد شعله را کم کنید تا 15 دقیقه سس بجوشد و غلیظ شود. بعد از 15 دقیقه سس را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید.
حالا مرغ پخته و ریشریششده را در ظرفی بریزید و فلفل چیلی خردشده و لوبیا قرمز پخته را اضافه کنید. کمی گشنیز تازه خردشده و یک پیمانه پنیر چدار رندهشده را به مواد اضافه کنید. سهچهارم پیمانه از سس آماده شده را با این مواد مخلوط کنید.
یک ظرف مناسب فر انتخاب کنید که برای قرار دادن شش رول اِنچیلادا کافی باشد. کف ظرف را با کمی روغن گیاهی چرب و یک تا دو قاشق سس را کف ظرف پخش کنید.
یک عدد نان ترتیلا یا نان پیتا را روی تخته یا سینی قرار دهید و کمی از مواد را رویش بگذارید و بپیچید (رول کنید). رول را در ظرف و روی سس قرار دهید. همۀ نانها را به همین شیوه پر کنید و بپیچید. بقیۀ سس اِنچیلادا را روی رولها بریزد و پخش کنید. حالا یک پیمانه پنیر چدار رندهشده را روی رولها بریزد.
ظرف را به مدت 30 دقیقه در فری با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید.
بعد از اتمام زمان پخت ظرف را بیرون بیاورید و کمی گشنیز یا جعفری خردشده روی اِنچیلادا بریزید.
بعد از اینکه اِنچیلادای مرغ و لوبیا کمی خنک شد رول ها را بهآرامی در ظرف مناسب قرار دهید.
میتوانید در صورت تمایل کمی خامه ترش، جعفری و گشنیز خردشده یا پیازچه خردشده روی هر اِنچیلادا بریزید.
این غذای خوشمزه و مقوی مکزیکی را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
نوش جان!🌻
دیدن ویدئوی آموزشی این غذا را از دست ندهید.🏡🍽🎞