به گزارش ایسنا به نقل از وب سایت بانک جهانی، ارقام بیان شده در این گزارش از شش منبع گزارش چشم انداز جمعیت سازمان ملل، آمارهای جمعیتی از موسساتی چون " سنسوس" و سایر موسسات ملی، آمارهای دموگرافیک موسسه "یورو استات"، گزارش سازمان ملل از جمعیت در سال های مختلف، پایگاه های اطلاعاتی بین الملل "سنسوس" و آمارهای جمعیتی جامعه منطقه اقیانوسیه گرفته شده است.
در این گزارش امید به زندگی مردم 190 کشور جهان مورد بررسی قرار گرفته است و مشخص شده میانگین امید به زندگی مردم جهان از حدود 52 سال در دهه 1960 به حدود 72 سال در دهه 2010 رسیده است.
متوسط امید به زندگی در کشورهای با درآمد بالا 81 سال، درآمد متوسط 71 سال، درآمد پایین 62 سال و درآمد متوسط رو به بالا 75 سال است. مردم سیرالئون با 51 سال امید به زندگی کمترین امید به زندگی را دارند و پس از آنها ساحل عاجیها با 53 سال امید به زندگی، مردم لسوتو با 54 سال، مردم سومالی و سودان جنوبی با 56 سال، مردم سوازیلند با امید به زندگی 57 سال، مردم گینه با 58 سال و مردم صحرای آفریقا، اوگاندا و نیجر با 60 سال امید به زندگی قرار دارند.
در این رده بندی ژاپنی ها و مردم ماکائو با 84 سال بیشترین امید به زندگی را دارند و پس از آن ها فرانسوی ها، ایتالیایی ها، سنگاپوری ها، سوئدی ها، سوئیسی ها و ایسلندی ها با 83 سال امید به زندگی، قرار دارند.