ماهان شبکه ایرانیان

دستور پخت غذاهای گیاهی که کمتر از نیم ساعت آماده می‌شوند [قسمت اول]

انسان‌ها زمان زیادی را برای جمع‌آوری غذا و درست کردن آن صرف می‌کنند. خوردن مهم‌ترین کاری است که شما در طول روز برای سلامتی فیزیکی، ذهنی و روحی خود انجام می‌دهید. خیلی مهم است که زمان و تمرکز لازم را برای انتخاب ترکیب و دستور پخت غذایی داشته باشید تا از غذای خود لذت ببرید. در ادامه با بنیتا همراه باشید.

انسان‌ها زمان زیادی را برای جمع‌آوری غذا و درست کردن آن صرف می‌کنند. خوردن مهم‌ترین کاری است که شما در طول روز برای سلامتی فیزیکی، ذهنی و روحی خود انجام می‌دهید. خیلی مهم است که زمان و تمرکز لازم را برای انتخاب ترکیب و دستور پخت غذایی داشته باشید تا از غذای خود لذت ببرید. در ادامه با بنیتا همراه باشید.

اما سبک زندگی امروزی باعث شده شما مدت زمان کافی برای تهیه ی غذا را نداشته باشید و شما فقط می‌خواهید که یک دستور پخت جادویی در اختیار داشته باشید تا در عین سالم بودن به سرعت هم آماده شود. در ادامه با هم مروری بر فهرست دستور پخت‌های گیاهی که به سرعت آماده می‌شوند، خواهیم انداخت.

کتاب آشپزی

سالاد آواکادو و اسفناج همراه با سس سیر، خردل و سرکه

به شخصه هرگز نمی‌توانم دست رد به غذایی بزنم که در آن آووکادو وجود داشته باشد مخصوصاً اگر همراه با سسی تند باشد تا مزه‌ی آواکادو و اسفناج را ملایم‌ کند. این سالاد را می‌توانید به سرعت آماده کنید که دلیل دیگری بر دوست‌ داشتن آن است. این دستور غذا را برای شما از کتاب «در آشپزخانه همراه با اشتهایی خوب» از ملیسا کلارک آماده کرده‌ایم. 

از آن‌جایی که خیلی ساده است می‌توانید آن را به سلیقه‌ی خود به صورت سفارشی درست کنید. اگر به سیر خام علاقه ندارید می‌توانید از گوجه‌فرنگی خشک شده و دانه‌ی آفتاب‌گردان یا حتی گیاه کِیپر همراه با آب‌تره استفاده کنید. ترکیب آوکادو و اسفناج در این سالاد بسیار مغذی است.

سالاد آواکادو و اسفناج همراه با سس سیر، خردل و سرکه

سالاد آواکادو و اسفناج همراه با سس سیر، خردل و سرکه

  •  زمان آماده‌سازی: 15 دقیقه
  • کل زمان تهیه: 15 دقیقه
  • تعداد وعده‌ها: برای 4 نفر

ترکیبات:

  • 1 عدد سیر کامل
  • 1 قاشق چای‌خوری نمک دریایی
  • 1 قاشق چای‌خوری آبلیموی تازه
  • نصف قاشق چای‌خوری خردل دیژون
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 6 فنجان برگ اسفناج
  • 1 عدد آواکادوی کامل

سالاد آواکادو و اسفناج همراه با سس سیر، خردل و سرکه

دستور آماده‌سازی

1- سیرها را کاملا له کنید و درون یک کاسه قرار دهید. همراه با لیمو، خردل و کمی نمک این مخلوط را به هم زنید. مخلوط کردن را تا زمانی‌که نمک حل شود ادامه بدهید سپس روغن را اضافه کنید و دوباره به هم بزنید تا به مخلوطی یک‌دست برسید.

2- برگ‌های اسفناج را درون کاسه‌ای بزرگ قرار بدهید و سس درست شده را روی‌ آن‌ها بریزید. آووکادو را درون کاسه بریزید و به آرامی هم بزنید. کمی نمک و آبلیمو برای مزه‌ی بیشتر اضافه کنید. غذای شما آماده است می‌توانید نوش جان کنید.

منتظر قسمت‌های بعدی این مطلب باشید.

منبع: mnn و treehugger


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان