ماهان شبکه ایرانیان

۲۵ دستور غذای ساده مخصوص گیاهخوار‌ان [قسمت هفتم]

ما یکی از طرفداران سرسخت وقت گذرانی برای غذا و غذا خوردن هستیم. غذا خوردن یکی از مهم‌ترین کار‌هایی است که در طول روز انسان‌ها انجام می‌دهند، بنابراین برای حفظ سلامت جسمی٬ ذهنی و روحی مهم و ضروری است که برای غذایی که می‌خوریم و انتخاب مواد تشکیل دهنده‌ی آن وقت بگذاریم تا از وعده‌ی غذایی خود بیشترین استفاده را ببریم.

ما یکی از طرفداران سرسخت وقت گذرانی برای غذا و غذا خوردن هستیم. غذا خوردن یکی از مهم‌ترین کار‌هایی است که در طول روز انسان‌ها انجام می‌دهند، بنابراین برای حفظ سلامت جسمی٬ ذهنی و روحی مهم و ضروری است که برای غذایی که می‌خوریم و انتخاب مواد تشکیل دهنده‌ی آن وقت بگذاریم تا از وعده‌ی غذایی خود بیشترین استفاده را ببریم.

اما همه‌ی ما می‌دانیم بعضی از شب‌ها شما گیج می‌شوید و می‌خواهید یک دستور غذایی ساده و کاربردی و البته خوشمزه داشته باشید که به سلامتی شما هم صدمه نزند.  بنابراین ما برای شما 25 مورد از بهترین غذا هایی که بر پایه سبزیجات تهیه می‌شوند را آماده کردیم. یک نکته‌ی بسیار جالب در مورد این غذاها این است که می‌توان تمام آن‌ها را در وقت بسیار کمی  تهیه کرد. در ادامه با بنیتا همراه باشید

املت آواکادوCredit: Jaymi Heimbuch

7-  املت آواکادو با پیاز و پنیر چدار

بسیاری از خانواده‌ها برای تعطیلات آخر هفته‌های خود برنامه‌های ویژه‌ای دارند. بعضی‌ها کباب، ماهی، یا غذا‌های گیاهی در آخر هفته‌ی خود میل می‌کنند. اما وقتی پای آواکادو در میان است باید برنامه‌ی آخر هفته را رها کرد و برای یک بار هم که شده این غذا را امتحان کرد. به این ترتیب شاید برنامه‌ی غذایی آخر هفته‌ی شما بعد از امتحان این غذا دچار تغییراتی شود

این املت تنها در چند دقیقه آماده خواهد شد بنابراین حتی می‌توانید آن را حتی در طول ایام کاری هفته و در وقت کمی به عنوان صبحانه تهیه کنید و روزتان را پر از انرژی شروع کنید. بافت آواکادو٬ شیرینی پیاز کبابی، طعم تند پنیر چدار این غذای لذیذ را به تبدیل به یک بشقاب غذای بی‌نظیر خواهد کرد. تصور املتی که با آواکادو تهیه شده باشد ممکن است کمی دشوار باشد اما به ما اعتماد کنید. این ترکیب یکی از بهترین املت‌هایی است که تا به حال امتحان کرده‌اید.

مواد لازم برای املت آواکادو

Credit: Jaymi Heimbuch

مواد لازم

  • 1 عدد پیاز کوچک
  • نصف آواکادوی رسیده
  • 4 عدد تخم مرغ بزرگ
  • یک فنجان پنیر چدار رنده شده
  • 2 قاشق چایخوری کره‌ی بدون نمک
  • گشنیز خرد شده به مقدار دلخواه
  • نمک و فلفل به مقدار دلخواه

طرز تهیه املت آواکادو

Credit: Jaymi Heimbuch

طرز تهیه

1 -  پیاز را به قطعات ریز خرد کنید، همچنین آواکادو‌ را به تکه‌های مکعبی کوچک تقسیم کنید.

2- در یک کاسه‌ی بزرگ تخم مرغ‌ها را با پنیر چدار رنده شده به خوبی مخلوط کنید و با نمک و فلفل آن‌ها را طعم‌دار کنید.

3- در یک ماهیتابه‌ی نچسب کره را ذوب کرده و اجازه دهید حسابی داغ شود. پیاز را به داخل روغن ریخته و تا زمانی که رنگش طلایی شود آن را سرخ کنید.

4- سپس مخلوط تخم مرغ و پینر چدار را به پیاز‌های سرخ شده در کره اضاف کنید. در این مرحله باید تخم مرغ‌ها را به صورت مداوم هم بزنید تا زمانی که املت ما حالتی یک دست به خود بگیرد.

5- اکنون ماهیتابه را از از روی شعله‌ برمی‌داریم و آواکادو‌ها را به آن اضافه می‌کنیم.

6- در آخر برای تکمیل زیبایی و بهبود طعم این غذا، بر روی املت گشنیز تازه و کمی پنیر چدار رنده شده بریزید. نوش جان!

املت آواکادو با پنیر چدار و پیاز

Credit: Jaymi Heimbuch

در بخش‌های بعدی با ما همراه باشید 


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان