ماهان شبکه ایرانیان

تالیاتلی مرغ، مزه‌ای جدید در ۲۵ دقیقه

تالیاتله یا تالیاتلی به ایتالیایی Tagliatelle نوعی پاستای نواری شکل تخم‌مرغی مربوط به ناحیهٔ امیلیا رومانیا در شمال ایتالیاست که بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی در حدود ۵ میلی‌متر ۱ دارد این پاستا از نظر ظاهری شبیه به فتوچینی است، ولی ۲ میلی‌متر از آن باریکتر است.

مجله سرآشپز: تالیاتله یا تالیاتلی به ایتالیایی Tagliatelle نوعی پاستای نواری شکل تخم‌مرغی مربوط به ناحیهٔ امیلیا رومانیا در شمال ایتالیاست که بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی در حدود 5 میلی‌متر 1 دارد این پاستا از نظر ظاهری شبیه به فتوچینی است، ولی 2 میلی‌متر از آن باریکتر است.

مواد مورد نیاز

  • پاستا تالیاتلی: 500 گرم
  • سینه مرغ (نواری خردشده): 700 گرم
  • نخودفرنگی: 300 گرم
  • سیر (له شده): 3  حبه
  • پودر آویشن: 2 ق چ
  • خامه: 200 گرم
  • پنیر خامه ای: 100 گرم
  • پنیر پارمزان: 50 گرم
  • آب لیموترش: 3 ق س
  • جعفری (خردشده): یک دوم پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 6 ق س
  • روغن مایع: 1 ق س
 
تالیاتلی مرغ، یه مزه‌ی جدید در 25 دقیقه 

روش پخت

1. درون قابلمه ای مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. سپس روغن مایع و 1 قاشق سوپخوری نمک به آن بیفزایید. بعد پاستا را درون آن بریزید و پس از 10 دقیقه (یا طبق دستور پخت آن) آبکش کنید. بعد روی آن آب سرد و نیمی از روغن زیتون را بریزید تا به هم نچسبد.

2. نخود فرنگی را به مدت 10 دقیقه همراه با مقداری آب و نمک روی حرارت بگذارید. سپس با آب سرد بشویید تا رنگ سبز آن باقی بماند.

3. سیر را درون تابه ای ریخته و همراه با بقیه روغن زیتون به مدت 30 ثانیه تفت دهید.

4. سینه مرغ (از قبل به صورت نوارهای باریک برش داده شده) را به همراه آویشن، نمک و فلفل سیاه به سیر افزوده و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و بپزد.
 
5. بعد خامه، پنیر خامه ای، پنیر پارمزان و آب لیموترش را به آن بیفزایید و به مدت 1 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم تفت دهید.

6. پاستای آبکش شده و نخود فرنگی به آن بیفزایید و مخلوط کنید.
 
7. پس از چند دقیقه از روی حرارت برداشته و جعفری را به آن بیفزایید و سرو کند.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان