غذای سریع فرصتی است برای بیشتر درکنارهمبودن. لازم نیست شما هر روز زمان زیادی را در آشپزخانه بمانید. بلکه میتوانید این وقت را برای خودتان، همسرتان و فرزندانتان اختصاص دهید. آشپزی و غذای سریع یک راهحل خوشمزه برای دورهمیهای بیشتر است. پس برای تهیه خوراک فیله گوشت با روزچین همراه شوید.
اهمیت غذای سریع
فکر کنید که باید ساعت 7 صبح بیدار شوید، لباس بپوشید، به خودتان برسید، بچهها را آماده کنید، از خانه بیرون بیایید، با ترافیک روبرو شوید. 10 ساعت در استرس کار کنید، دوباره به خانه برگردید. کارهای خانه را انجام دهید، به تکالیف بچهها رسیدگی کنید، شام درست کنید. این برنامه زندگی بسیاری از انسانهای امروزی بهخصوص خانمهای شاغل است. پس کی برای خودتان وقت خواهید گذاشت؟ برای انجام کارهایی که دوست دارید، برای در کنار خانواده بودن! درست است که ما باید غذای بخوریم، مخصوصاً غذای سالم، ولی مهمتر از آن ما باید آرامش داشته باشید. غذاهای سریع و فوری به شما فرصت استراحت و آرامش را میدهد. این غذاها از مواد زودپخت تشکیل میشوند. برای همین لازم نیست شما وقت زیادی را در آشپزخانه بگذرانید.
طرز تهیه خوراک فیله گوشت با سس گوجهفرنگی
مواد لازم
- گوشت فیله گاو: یک کیلو
- گوجهفرنگی: 4 تا 5 عدد متوسط
- فلفل سبز: 4 تا 5 عدد
- سیر: دو حبه رندهشده
- شکر: یک قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه و فلفل گوشتی: به مقدار لازم
- نمک و آویشن: به مقدار لازم
- رزماری تازه: به مقدار کم
طرز تهیه
برای تهیه خوراک فیله گوشت در ابتدا گوجهها را ریز خرد میکنیم. برای این کار میتوانید از رنده هم استفاده کنید. بعد از اتمام خردکردن، گوجهها را داخل ظرفی مناسب ریخته و روی حرارت قرار میدهیم. در این مرحله، سیر رندهشده، شکر و روغن زیتون را به گوجهها اضافه کنید. برای خوشرنگشدن بیشتر، نصف قاشق غذاخوری رب به مواد اضافه کنید. مواد را تا نرمشدن گوجهها با حرارت ملایم بپزید.
در مدت زمانی که گوجهها در حال پخت هستند، ما هم فیلهها را میپزیم. در ابتدا گوشتها را مزهدار کنید. برای این کار از فلفل سیاه، فلفل قرمز گوشتی، نمک و آویشن استفاده کنید. این مواد طعمی فوقالعاده لذیذ به گوشت شما میدهد. یک تابه برداشته و مقدار کمی کره در آن بیاندازید. سپس گوشتها را داخل آن گذاشته و شروع به پخت کنید. هر دو طرف گوشتها را بپزید.
میتوانید برای لذیذترشدن طعم گوشتها، مقداری فلفل سبز و رزماری تازه را داخل ظرف قرار دهید تا با گوشتها سرخ شده و طعم خود را به گوشتها بدهند. بعد از اینکه گوشتها خوب پختند، سس گوجهفرنگی را به آن اضافه کنید. اجازه دهید با حرارت ملایم و به مدت 5 تا 6 دقیقه روی اجاق بپزد. پس از آن اجاق را خاموش کنید. خوراک فیله گوشت با سس گوجهفرنگی ما آماده سرو است. نوش جان.
برای ما از غذای سریع و فوری که خودتان درست کردهاید، بنویسید تا ما نیز آن را با مخاطبان خود به اشتراک بگذاریم.