عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور منشا تغییرات اقلیمی را انتشار گازهای گلخانه ای اعلام کرد.
به گزارش به نقل از میزان،منشا تغییرات اقلیمی،انتشار گازهای گلخانهای استبه گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان،مصطفی جعفری در آغاز با اشاره به تغییرات اقلیمی گفت: مجمع بین الدول تغییر اقلیم تشکیل شد که وظیفه آن ارزیابی صحت و سقم وقوع تغییر اقلیم بود. این مجمع گزارشات دورهای را ارائه کرد که نخستین گزارش آن منتهی به ایجاد کنوانسیون تغییر اقلیم در سال 92 بود. در این جلسه که در ریو تشکیل شد ایران نیز حضور داشت و این موافقت نامه را امضا کرد و بعدا نیز در مجلس، مورد تائید قرار گرفت.
سرمولف ارزیابی جهانی تغییر اقلیم اضافه کرد: در سال 1997 پروتکل کیوتو در ژاپن مورد تائید قرار گرفت که در آن، لیستی ضمیمه موافقت نامه قرار گرفت که در آن لیست، نام کشورهای آلوده کننده قرار داشت که عمدتا کشورهای صنعتی بودند. این موافقت نامه، این کشورها را موظف کرده بود تا سال 2012 میلادی، کاهشی را در انتشار گازهای خودشان داشته باشند. البته کشورهای صنعتی سعی کردند فرافکنی کنند و بگویند سایر کشورها نیز در آلودگی و تغییرات اقلیمی نقش دارند و به همین دلیل نام کشورهای نفتی را مطرح کردند.
عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور منشا تغییرات اقلیمی را انتشار گازهای گلخانهای عنوان کرد و بیان داشت: انتشار گازهای گلخانهای طبیعتا با سوخت فسیلی و سوختهای جانبی اتفاق میافتد. البته بخشی از تغییرات اقلیمی مربوط به دامداری و کشاورزی است، اما همانطور که گفته شد، اصلیترین علت تغییرات اقلیمی، انتشار گازهای گلخانهای با دی اکسید کربن است؛ لذا سعی شده است، مصرف انرژی در این فرآیند مورد توجه قرار گیرد و کنترل شود تا بتوانیم از انتشار گازهای گلخانهای جلوگیری کنیم تا دما را نیز کنترل کنیم و موافقت نامه پاریس سعی کرده است، همین کار را انجام دهد.