یکی از انواع پیش غذاهایی که می تواند گزینه مناسبی در سفره های شما باشد، محمره است. شما در ادامه این قسمت با طرز تهیه محمره آشنا خواهید شد. شما آموزش گام به گام تهیه این غذا را مطالعه می کنید.

نحوه تهیه محمره مخصوص:
این غذای خوشمزه یک میان وعده بوده که گزینه مناسبی در کنار انواع استیک می باشد. غذایی که با تلفیق زیتون گردو و سس انار تهیه می شود. شما با هوموس فلفل دلمه و حمص رژیمی با یک رسپی ساده نیز آشنا می شوید.
مواد اولیه:
- فلفل دلمه قرمز: 3 عدد
- سیر: 1 حبه
- مغز نان باگت: 1 دوم پیمانه
- سس انار: 2 قاشق غذاخوری
- زیره: 1 دوم قاشق چای خوری
- گردو خرد شده: 50 گرم
- فلفل قرمز: 1 چهارم قاشق چای خوری
- لیمو ترش: 1 عدد
- روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه محمره ویژه:
این غذا، یک غذای سوریه ای بوده و طعم خوشمزه و متفاوتی دارد. فلفل دلمهای را روی حرارت کباب کرده و بعد از کباب شدن آن را ساطوری کنید. بهتر است ابتدا پوست فلفل دلمه ای را جدا کرده و قسمت های سیاه آن را دور بریزید.
اگر می خواهید، مواد شما به خوبی له شود، باید از میکسر استفاده نمایید و فلفل دلمه ای ها را درون میکسر خرد کنید. مقداری نان باگت تازه تهیه کرده و قسمت مغز آن را جدا کنید و به همراه فلفل دلمه ای ها خرد نمایید.
مقداری سس انار، روغن زیتون، فلفل قرمز، نمک، سیر و مقداری زیره را به مواد اضافه کرد و خوب میکس کرده تا ترکیب شود و عطر ادویه ها بلند شده باشد. در ادامه مقدار گردوی مغز شده را به صورت ساطوری خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
در قسمت بعدی می توانید از مقداری سبزی معطر شده نیز استفاده نمایید. مقداری جعفری و گشنیز را خرد کرده و ساطوری کنید. حالا سبزی های ساطوری شده را به مواد خود افزوده و مجدد ترکیب کنید.
طرز تهیه محمره عربی با یک رسپی ساده و آسان را در این قسمت مطالعه کردید. شما می توانید این محمره ویژه را در کنار انواع غذاها به عنوان پیش غذا سرو نمایید.

برای تزیین روی این غذا می توانید از مقدار جعفری خرد شده و ساطوری شده نیز استفاده نمایید. طعم این غذا بسیار متنوع و جذاب بوده و یک پیش غذای مناسب و مقوی است. اگر گیاهخوار هستید، این غذا میتواند متفاوت و متنوع باشد. این غذا در کنار نان باگت سرو می شود و شما می توانید از نان سنگک نیز استفاده کنید.
این دیپ ویژه را باید با فلفل دلمه ای قرمز تهیه کرده تا رنگ و لعاب بهتر و زیباتری داشته باشد. شما برای ایده های تزیین سطح غذا نیز می توانید از این بخش استفاده کنید و یک دیزاین های جدید داشته باشید. سرو کردن این غذا در کنار نان ترد و برشته نیز فوق العاده می شود.