سلام.به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. لازانیا یکی از غذاهای لذیذ و پرطرفدار در سراسر دنیاست. خانوادهها معمولا لازانیا را با گوشت قرمز تهیه میکنند. ما برای کسانی که به هر دلیلی علاقهای به خوردن گوشت قرمز ندارند یک لازانیای خوشمزه با گوشت مرغ تدارک دیدهایم. لازانیای مرغ روزچین را امتحان کنید.
اگر یکی از فرزندانتان به گوشت قرمز علاقه ندارد یا به دلیل پزشکی منع مصرف گوشت قرمز دارید میتوانید لازانیای مرغ تدارک ببینید. این لازانیا بسیار ساده و لذیذ است.
مواد لازم برای لازانیای مرغ
سس گوشتی لازانیا
- روغن مایع: سه قاشق غذاخوری
- پیاز: دو عدد
- سیر خرد شده: یک قاشق غذاخوری
- گوشت مرغ: نیمکیلو (ریز خرد شده یا چرخ کرده)
- گوجهفرنگی: دو عدد
- سس کچاپ گوجهفرنگی: نصف پیمانه
- نمک: یک قاشق چایخوری
- چیلی قرمز خردشده: یک قاشق چایخوری
- فلفل سیاه آسیابشده: یک قاشق چایخوری
- (اورگانو): یک قاشق چایخوری
- رب گوجهفرنگی: دو قاشق غذاخوری
- عصارۀ مرغ یا آب: نصف پیمانه
- فلفل دلمهای خردشده: یک پیمانه
سس سفید لازانیا
- کره: دو تا سه قاشق غذاخوری
- آرد سفید معمولی: سه قاشق غذاخوری
- شیر: دو و نیم پیمانه
- نمک: یکدوم قاشق چایخوری
- پودر فلفل سفید: یکدوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای چیدن لازانیا
- لازانیا: 12 ورقه (باتوجهبه ظرف و مقدار مواد تعداد ورقهها را کم و زیاد کنید)
- پنیر چدار: یک پیمانه
- پنیر موزارلا: یک پیمانه
- پونه کوهی: کمی
🔔نکته: برای نتیجه بهتر از هر دو نوع پنیر استفاده کنید.
طرز تهیه لازانیای مرغ
ابتدا سس گوشتی لابهلای لازانیا را آماده میکنیم.
گوشت مرغ را ریز خرد یا درشت چرخ کنید.
تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز خردشده را در مقدار کمی روغن مایع تفت دهید. سیر خردشده را نیز اضافه کنید. بعد از چند دقیقه گوشت مرغ را اضافه کنید و چند دقیقه با سیر و پیاز تفت دهید تا رنگ مرغ مانند آنچه در ویدئو میبینید، تغییر کند. حالا گوجهفرنگی خردشده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. در این مرحله سس کچاپ را بریزید و مخلوط کنید. نمک، فلفل چیلی قرمز خردشده و فلفل سیاه آسیابشده را اضافه و مخلوط کنید. حالا مقداری پونه کوهی و رب گوجهفرنگی اضافه کنید. برای اینکه مواد شما خیلی سفت نشود، کمی عصارۀ مرغ یا آب ساده اضافه کنید و اجازه دهید مواد شما دو تا سه دقیقه بپزد. حالا فلفل دلمهای خردشده را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
حالا نوبت سس سفید لازانیاست
مقداری کره روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی کره ذوب شد، آرد سفید را اضافه و تفت دهید. شیر را کمکم به مواد اضافه کنید و هم بزنید. حالا کمی نمک و پودر فلفل سفید بریزید و هم بزنید. اجازه دهید سس سفید شما غلیظ شود و بعد آن را از روی حرارت بردارید. نمک و فلفل آن را با چشیدن اندازه کنید.
نوبت چیدن لازانیاست. لازانیا را طبق دستور بسته آن در آب، نمک و روغن بپزید و آبکش کنید.
کف ظرف مناسب را با کره یا روغن مایع چرب کنید. کمی از سس سفیدتان را کف ظرف بریزید و یک لایه ورقه لازانیا بچینید. حالا روی ورقهها را با یک لایه مرغ بپوشانید و روی آن کمی سس سفید و بعد یک لایه پنیر رندهشده بریزید. دوباره ورقههای لازانیا را بچینید و همان ترتیب را ادامه دهید تا موادتان تمام و ظرف پر شود.
روی لایۀ آخر پنیر کمی پونه کوهی خشک بپاشید و چند برش فلفل دلمهای قرمز بچینید. حالا ظرف را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فری با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر روی لازانیا طلایی قهوهای شود.
لازانیای مرغ شما آماده است.

بعد از اینکه کمی خنک شد برش بزنید و در ظرف مناسب سرو کنید.
نوش جان!🌼
دیدن ویدئوی آموزش لازانیای مرغ را از دست ندهید.🏡🍽🎞