ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پیراشکی گوشت و نکات کلیدی طعم و مزه فوق العاده

طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر خانگی نیازمند مواد اولیه گوشت چرخ شده، پیاز، تخم مرغ پخته، جعفری، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل، شیر، بکینگ پودر یا جوش شیرین، روغن مایع، آرد و ماست غلیظ می باشد. پیراشکی ها را حتما در روغن کنجد و یا روغن های مخصوص سرخ کردنی سرخ نمایید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر خانگی نیازمند مواد اولیه گوشت چرخ شده، پیاز، تخم مرغ پخته، جعفری، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل، شیر، بکینگ پودر یا جوش شیرین، روغن مایع، آرد و ماست غلیظ می باشد. پیراشکی ها را حتما در روغن کنجد و یا روغن های مخصوص سرخ کردنی سرخ نمایید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت برای علاقه مندان و طرفداران انواع پیراشکی بسیار محبوب و دوست داشتنی است. پیراشکی گوشت طعم و مزه ای فوق العاده دارد که حتما باید خوردت آن را امتحان کنید. به خاطر ظاهر زیبا و لقمه ای آن کودکان نیز علاقه زیادی به خوردن پیراشکی دارند پس با رعایت نکاتی در تهیه پیراشکی گوشت، غذای سالمی برای عزیزانتان تهیه کنید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و خمیر پیراشکی

طرز تهیه پیراشکی گوشت و سس

مواد لازم خمیر پیراشکی :

1 – تخم مرغ : 2 عدد

2 – روغن مایع : 4 قاشق غذاخوری



3 – ماست غلیظ : 1/2 لیوان

4 – شیر : 1/2 لیوان

5 – نمک : 1 قاشق چایخوری

6 – آرد : 500 گرم

7 – بکینگ پودر : 1/2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه خمیر پیراشکی :

1 – تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته، خوب به هم بزنید.

2 – بکینگ پودر یا جوش شیرین و نمک را در ماست حل کرده و همراه شیر به مخلوط تخم مرغ و روغن اضافه کرده و مخلوط نمایید.

3 – آرد را کم کم به این مواد بیافزایید و هم بزنید تا مایه خمیر سفت شود . به دست نچسبد.

4 – خمیر را در کیسه نایلونی ریخته و خمیر را دو ساعت کنار بگذارید تا بماند.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و خمیر

مواد لازم پیراشکی گوشت :

1 – تخم مرغ پخته : 2 عدد

2 – گوشت چرخ شده : 350 گرم

3 – پیاز : 1 عدد

4 – جعفری ریز شده : 2 قاشق غذاخوری

5 – رب گوجه فرنگی : 3 قاشق غذاخوری

6 – نمک و فلفل : به مقدار لازم

دستور پخت پیراشکی گوشت :

1 – پیاز را خرد کرده و در ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت بگذارید تا آب آن تمام شود بعد روغن را به آن اضافه کرده و سرخشان کنید .

2 – گوشت و پیاز سرخ شده را باهم مخلوط کرده و مقداری آن ها تفت دهید.

3 – پس از تغییر رنگ گوشت و سرخ شدنش، رب گوجه را در نصف لیوان آب گرم حل کنید و به گوشت اضافه کنید تا بجوشد و آب آن به خورد گوشت رود سپس از روی حرارت بردارید.

4 – تخم مرغ های آبپز و سفت شده را رنده کرده و به گوشت اضافه نمایید.

5 – جعغری خرد شده، نمک و فلفل و اگر دوست داشتید مقداری پودر سیر به گوشت و تخم مرغ اضافه کرده و همه را با هم مخلوط نمایید و کنار بگذارید.

6 – مقداری آرد بر روی تخته بپاشید و خمیر پیراشکی را خیلی نازک پهن و باز کنید و با دهانه ی لیوانی دایره هایی برش بزنید.

7 – از مایه گوشت پیراشکی مقداری در وسط خمیر ریخته و دو طرف خمیر را به روی هم آورید و بهم بچسبانید تا موقع سرخ شدن باز نگردد.

8 – در ماهی تابه ای گود مقدار زیادی روغن ریخته و پیراشکی گوشت را در روغن بیاندازید تا سرخ و طلایی شوند.

9 – پیراشکی را در دیس چیده و با حلقه های لیموترش و گوجه فرنگی و سبزیجات آن را تزیین نمایید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت لذیذ

در طرز تهیه پیراشکی گوشت به نکات زیر توجه کنید:

• برای سرخ کردن پیراشکی ها بهتر است از روغن کنجد و یا روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده نمایید تا هم پیراشکی های شما خوشمزه تر شود و هم از ضررهای داغ شدن زیاد روغن در امان باشید، چرا که با حرارت دیدن زیاد روغن، دودی تولید می شود که سرطانزا است.

• یک قاشق چایخوری جوش شیرین معادل 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر می باشد که بهتر از ترکیب این دو برای تهیه خمیر پیراشکی استفاده کنید.

• از خمیرهای آماده نیز می توانید برای تهیه پیراشکی استفاده نمایید. اما خمیری که خودتان درست کنید بسیار لطیف تر و نرم تر خواهد شد و پیراشکی شما نیز پس از سرخ شدن نرم است.

• زمانی که مواد گوشتی پیراشکی را داخل خمیر ریختید با استفاده ار چنگال لبه های خمیر خوب به هم بچسبانید و یا لبه های خمیر را پیچ بدهید تا در روغن از هم نپاشد.

• سرو کردن پیراشکی همراه سس بسیار لذت بخش و جذاب تر خواهد بود.

• می توانید برای زیباتر شدن پیراشکی قبل از سرخ شدنشان بر روی آن ها مقداری کنجد و خرفه بپاشید و سپس سرخشان کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان