به گزارش خبرنگار علمی ایرنا ، بهزاد سلطانی عصر دوشنبه در مراسم رونمایی از شبکه مدیریت نوآوری ایران در محل صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: در دوره ای کشور با استفاده از فناوری های روز که دستگاه صوتی و تصویری ویدئو بود مشکل داشت و برخورد ما با فناوری منفعلانه بود ، الان نیز برخورد ما با فناوری هایی مانند اینترنت و شبکه های اجتماعی منفعلانه است.
وی بیان کرد: در جریان حرکت فناوری در کشور 400 شرکت طرح فناورانه به صندوق ارایه کرده اند که از این تعداد 387 طرح خاتمه فنی یافته و موفق بوده است .
سلطانی افزود: درچند سال اخیر موج فناوری که ایجاد بازار و تولید ثروت کند، در کشور راه افتاد و نمونه آن را می توان در شرکت های دانش بنیان دیجی کالا، اسنپ و تپسی دید.
وی بیان کرد: صدها شرکت فناور و نوآور نیز در کشور در حال راه اندازی است، با راه اندازی این شرکت ها و کارهای فناورانه موج جدید اجتماعی در کشور به راه می افتد.
وی با اشاره به انتخاب اسامی فرهنگی خوب نظیر بقچه، مامان پز و غیره توسط این شرکت ها افزود: این جوانان با انتخاب این اسامی فرهنگ قدیم را به فناوری نو عجین کرده و دوباره فرهنگ قدیم کشور را زنده می کنند.
سلطانی گفت: اکنون در کشور فرهنگ نوآوری با تشکیل شرکت های دانش بنیان نوپا توسط دانشجویان و تبدیل ایده به ثروت درحال شکل گیری است، اگر این فرهنگ نوآوری در کشور ایجاد شود غوغا به پا می کند.
وی گفت: شرکت های دانش بنیان هم در اشتغال و رشد اقتصادی تاثیر دارند، در سال 94 یک میلیون بیکار به جمعیت بیکاران کشور اضافه شد در صورتی که حداکثر ظرفیت کشور برای تولید اشتغال 700 شغل بود، ایجاد شغل پایدار در مسیر دانش بنیان هزینه کمتری در مقایسه با ایجاد شغل به صورت دولتی دارد ، در فرآیند دانش بنیان تولید شغل 30 میلیون تومان برآورد شده است ، راهی جز اشتغال در این مسیر نداریم .
علمی 9340
خبرنگار : منیر ابراهیمی زاده*انتشار: زهره محتشمی پور