ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پیراشکی مرغ با طعم و مزه عالی

پیراشکی مرغ یکی از انواع پیراشکی های خوشمزه است که در این آموزش قصد داریم شما علاقه مندان به هنر آشپزی را با طرز تهیه پیراشکی مرغ و طعم عالی و بی نظیر آن آشنا کنیم.

پیراشکی مرغ یکی از انواع پیراشکی های خوشمزه است که در این آموزش قصد داریم شما علاقه مندان به هنر آشپزی را با طرز تهیه پیراشکی مرغ و طعم عالی و بی نظیر آن آشنا کنیم.

طرز تهیه پیراشکی مرغ برای افرادی که به انواع پیراشکی علاقه دارند بسیار جذاب و جالب می باشد و تمایل دارند تا با روش پخت این نوع پیراشکی در منزل آشنا شوند. پیراشکی مرغ طعم عالی و بی نظیری دارد و می توانید آن را در مهمانی های دوستانه و منزل خود تهیه کرده و از آن لذت ببرید.

پیراشکی گوشت و پیراشکی پیتزایی و پیراشکی با گوشت مرغ از انواع پیراشکی های خوشمزه و پرطرفدار می باشند که به راحتی و با رعایت نکات بهداشتی می توانید آن ها را تهیه کنید و از طعم فوق العاده آن ها لذت ببرید. در ادامه روش پخت پیراشکی مرغ را می توانید مشاهده نمایید.

روش پخت پیراشکی مرغ خوش طعم



مواد لازم

  • مرغ : 500 گرم
  • پیاز خرد شده : 1 عدد
  • کره : 40 گرم
  • نمک : 1 قاشق چای خوری
  • آرد : یک و نیم پیمانه
  • خمیر پیراشکی
  • خامه : 1 پیمانه
  • تخم مرغ : 1عدد
  • آب مرغ : 1 فنجان
  • آرد ذرت : 2 قاشق غذاخوری
  • تره فرنگی ریز شده : 200 گرم
  • سیر رنده شده : 2 حبه

طرز تهیه پیراشکی مرغ

برای درست کردن پیراشکی با مرغ ابتدا فر را روشن کنید تا کمی گرم شود سپس کره را داخل تابه ریخته تا ذوب گردد.

آب کردن کره

سیر و تره فرنگی را که از قبل ریز کرده اید به کره اضافه کرده و بگذارید تا سرخ شوند.

سرخ کردن تره فرنگی

سرخ کردن سیر

آرد ذرت و آب مرغ و خامه را به مایه اضافه کرده و آن را روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. پس از آنکه مواد کاملا به جوش آمدند حرارت را کم کنید. محتویات داخل تابه را درون سینی ریخته و صبر کنید تا خنک شود.

اضافه کردن آرد به آب مرغ

ورقه های خمیر پیراشکی را به دو قسمت تقسیم کرده و آن ها را در فاصله های 1 سانتی متری درون سینی قرار دهید. پس از اینکه دور تا دور لبه های خمیر را به تخم مرغ آغشته نمودید آن را به خمیری که محتویات پیراشکی را روی آن ریخته اید قرار دهید تا بسته شوند در مرحله بعدی طرز تهیه پیراشکی مرغ, روی هر بسته دو برش ایجاد کنید و تخم مرغ باقیمانده را در تمام قسمت های آن بریزید. در پایان کار سینی را داخل فر قرار داده و حدود 10 دقیقه می گذاریم تا خوب پخته شوند.

پیراشکی مرغ  طرز تهیه پیراشکی مرغ در منزل

نکات طلایی در پخت پیراشکی مرغ

  • پیراشکی با گوشت مرغ را می توان در دسته ساندویچ ها قرار داد.
  • پیراشکی مرغ را به عنوان میان وعده و پیش غذا می توان استفاده کرد.
  • برای زیباتر شدن پیراشکی می توانید کمی کنجد روی آن ریخته و سپس آن ها را سرخ نمایید.
  • برای سرخ کردن پیراشکی ها می توانید از روغن های مخصوص سرخ کردنی استفاده کرده تا پیراشکی های خوشمزه و سالمی داشته باشید.
  • بهتر است برای لذت بردن از طعم پیراشکی خود آن را با سس میل نمایید.

 طرز تهیه پیراشکی مرغ بسیار خوشمزه

پس از اینکه پیراشکی ها آماده شدند می توانید آن را با استفاده از روش های تزئین پیراشکی زیباتر نمایید. امیدواریم از طرز تهیه پیراشکی مرغ در منزل لذت برده باشید. در صورت تمایل برای آشنایی با انواع پیراشکی کلیک نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان