لازانیا از انواع غذاهای فرنگی خوشمزه و لذیذ است که با روش های مختلفی پخته می شود, در ادامه این مطلب طرز تهیه لازانیا ایتالیایی را با روش اصلی و به صورت مرحله به مرحله به کدبانوهای عزیز آموزش می دهیم.
لازانیا ایتالیایی از انواع غذاهای اصیل ایتالیایی است در طرز تهیه لازانیا ایتالیایی از انواع پنیر و گوشت و ادویه های مختلف استفاده می شود که ترکیب این مواد طعم فوق العاده ای را به لازانیا می دهند.
لازانیا لقمه ای و لازانیا ایتالیایی از انواع غذاهای خوشمزه فرنگی هستند که هر کدام با روش های مختلفی پخته می شوند. لازانیا را می توانید با استفاده از فر یا بدون استفاده از فر بپزید که پخت لازانیا بدون فر هم به راحتی امکان پذیر است و برای افرادی که فر دسترسی ندارند این روش پخت لازانیا می تواند مناسب باشد.
مواد لازم
- سوسیس : 220 گرم
- پیاز خرد شده : 3/4 فنجان
- ورقه لازانیا : 6 عدد
- رب گوجه فرنگی : 3/4 پیمانه
- پودر سیر : 1/4 قاشق چایخوری
- شکر : 1/2 قاشق چایخوری
- پونه کوهی : 1/2 قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی پوست کنده و نیم پز شده : 3 پیمانه
- نمک : 1/4 قاشق چایخوری
- پنیر کاتیج : 1 پیمانه
- تخم مرغ : 2 عدد
- ریحان خشک شده : 1 قاشق چایخوری
- پنیر خامه ای : 420 گرن
- گوشت چرخ کرده : 450 گرم
- پنیر پارمزان رنده شده : 1/2 پیمانه
- جعفری خرد شده : 1/4 پیمانه
- پنیر موزارلا ریز شده : 4 پیمانه
طرز تهیه لازانیا ایتالیایی
در دستور پخت لازانیا ایتالیایی ابتدا مقداری آب را در قابلمه بریزید و مقداری نمک و آبلیمو به آب اضافه کنید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید ورقه های لازانیا را درون آب بریزید.
سپس ورقه های لازانیا را بعد از نیم پز شدن آبکش کنید.
در تابه ای مناسب مقداری روغن و یا کره بریزید و بعد از اینکه روغن و یا کره داغ شد پیاز را سرخ کنید سپس گوشت را به پیاز اضافه کنید و گوشت را به خوبی تفت دهید.
سوسیس را به گوشت اضافه کنید و درب تابه را ببندید و به مدت 7 دقیقه اجازه دهید تا سوسیس و گوشت روی حرارت ملایم پخته شوند سپس بعد از مدت زمان ذکر شده گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی و شکر و پونه کوهی و ریحان و پودر سیر و نمک را به مواد اضافه کنید و شعله گاز را زیاد کنید تا مواد جوش بیایند سپس حرارت گاز را کم کنید و به مدت 45 دقیقه اجازه دهید تا مواد به طور کامل پخته شوند و کاملا غلیظ شوند.
تخم مرغ را در یک ظرف مناسبی بشکنید و هم بزنید سپس پنیر ریکوتا و پارمزان و کاتیج و جعفری را به تخم اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند.
در مرحله بعدی طرز تهیه لازانیا ایتالیایی فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و ظرف شیشه ای نشکنی را چرب کنید سپس یک لایه از لازانیا را در ظرف قرار دهید و نصف فنجان از مواد گوشتی را روی ورقه لازانیا پهن کنید.
سپس مخلوط پنیر را روی مایه گوشتی بریزید و روی پنیر ها را به کمک ورقه دیگری از لازانیا بپوشانید.
سپس نصف فنجان از مایه گوشتی و مخلوط پنیر را روی ورقه لازانیا بریزید و مراحل ذکر شده را انجام دهید تا ورقه های لازانیا و مایه گوشتی تمام شوند در مرحله آخر پنیر موزارلا را روی همه لایه ها بریزید و به مدت 35 تا 45 دقیقه ظرف را در فر قرار دهید تا لازانیا پف کند سپس بعد از مدت زمان ذکر شده روی ظرف را به کمک فویل بپوشانید و دوباره ظرف را در فر به مدت 10 دقیقه قرار دهید و سپس لازانیا را سرو کنید.
در طرز تهیه لازانیا ایتالیایی می توانید در صورت تمایل به جای پنیر پارمزان و موزارلا از پنیر پیتزا استفاده کنید, امیدواریم از پخت این غذای فرنگی در منزل نهایت لذت را برده باشید. لازانیا را می توانید بعد از پخته شدن به کمک روش های تزیین لازانیا به زیبایی تزیین کنید. برای مشاهده پخت لازانیا با روش های مختلف به بخش انواع لازانیا مراجعه کنید.