ماهان شبکه ایرانیان

کبد چرب در کمین بچه‌های چاق

یک فوق تخصص گوارش در نشست خبری هفته سلامت با محوریت سرطان کبد اظهار داشت: مشکل ما چاقی کودکان است که فرآیند فیزیولوژی است و بار روانی که بعداً به جای می‌گذارد بسیار خطرناک‌تر از خود چاقی است و متأسفانه اغلب خانواده‌ها مایل‌اند، فرزندانی چاق داشته باشند

کبد چرب در کمین بچه‌های چاق


یک فوق تخصص گوارش در نشست خبری هفته سلامت با محوریت سرطان کبد اظهار داشت: مشکل ما چاقی کودکان است که فرآیند فیزیولوژی است و بار روانی که بعداً به جای می‌گذارد بسیار خطرناک‌تر از خود چاقی است و متأسفانه اغلب خانواده‌ها مایل‌اند، فرزندانی چاق داشته باشند.

سیاوش ناصری مقدم، با اشاره به اینکه متأسفانه امروز در برنامه غذایی کودکان شکلات، شیرینی، انواع نوشابه‌ها و پفک که حاوی نمک بسیاری هم است جا خوش کرده که گرفتاری آن در آینده با بیماری‌های قلبی - عروقی، کلیوی و کبد چرب خود را نشان می‌دهد.

این فوق تخصص گوارش گفت: از زمانی که برای غذا خوردن بر سر سفره می‌نشینیم به مدت 15 تا 20 دقیقه طول می‌کشد تا فرمان سیری از مغز صادر شود و این نحوه غذا خوردن ما است که سبب می‌شود مقدار متناسبی غذا بخوریم یا سه بشقاب غذا بخوریم.

زمان غذا خوردن و نظم نکته دیگری بود که ناصری مقدم به آن اشاره کرد.

وی افزود: میکروب‌هایی در دستگاه گوارش و بدن ما وجود دارد که متناسب با نوع غذا خودشان را تطبیق می‌دهند. اگر از زمان کودکی قند، کربوهیدرات و نمک زیادی را به بدن تحمیل کنیم این میکروبها تغییر یافته و سازگار می‌شوند که در بزرگسالی مشکل‌سازند.

نبود فضای کافی برای ورزش کردن و تحرک کودکان در مدارس و روی آوردن به بازی‌های کامپیوتری به عنوان جایگزینی برای سرگرمی کودکان به‌ویژه در خانواده‌های پر مشغله و کارمند نکته دیگری بود که عضو مرکز تحقیقات گزارش و کبد به آن اشاره کرد و گفت: همه این موارد زمینه‌ساز کم تحرکی و چاقی است.

ناصری مقدم میل به خوردن فست فود و غذای آماده را یکی دیگر از مشکلات پیش روی جامعه امروزی برشمرد و اذعان کرد: 25 درصد غذای مردم تهران از رستوران‌ها تأمین می‌شود.

منبع:فارس

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی