ما در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه تارت شکلاتی که یک کیک خوشمزه و متفاوت محسوب می شود آشنا کنیم. تارت شکلاتی گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمان ها و یا سرو بعنوان میان وعده است.
در این آموزش آشپزی مجله آرگا، برای شما علاقه مندان به هنر آشپزی، طرز تهیه تارت شکلاتی را قرار دادیم تا شما عزیزان بتوانید با پخت این کیک خوشمزه از مهمان هایتان پذیرایی کنید.
در روزهای قبل طرز تهیه تارت میوه ای و طرز تهیه شیرینی توت را برای شما همراهان عزیز آموزش دادیم، تارت شکلاتی نیز ایده مناسبی برای میان وعده و یا پذیرایی از مهمان ها به حساب می آید.
مواد اولیه:
- شکر : 100 گرم
- تخم مرغ : 2 عدد
- شیر : 1 پیمانه
- خامه : 350 میلی لیتر
- وانیل : 1/4 قاشق چای خوری
- پودر ژلاتین : 1 قاشق سو پخوری
- شکلات خرد شده : 250 گرم
- پودر بیسکویت : 2 پیمانه
- کره ذوب شده : 100 گرم
- پودر کاکائو : 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه تارت شکلاتی :
برای تهیه تارت شکلاتی، ابتدا بیسکویت را به صورت پودر در آورید، در ظرفی بریزید، سپس کره را ذوب کرده، داخل پودر بیسکویت بریزید،
کاکائو را اضافه کرده، مخلوط کنید تا خمیر یک دستی به وجود آید، (از کاکائو می شود داخل بیسکویت استفاده نکرد) کف و دیواره یک قالب 23 سانت مخصوص پای را با سلیفون بپوشانید، مخلوط آماده شده را کف قالب بریزید، کف و دیواره را پوشش دهید، قالب را درون یخچال قرار دهید،
در مرحله بعد پودر ژلاتین را داخل ظرف آب سرد بریزید، روی بخار کتری قرار دهید، تا ژلاتین صاف و شفاف شود، در یک ظرفی تخم مرغ ها را شکسته شکر و وانیل را داخل آن ریخته و با همزن خوب هم بزنید، سپس خامه و شیر را اضافه کرده و هم بزنید، سپس شکلات خرد شده را مخلوط کرده ظرف را در روی حرارت قرار دهید مرتب با همزن دستی هم بزنید،
بعداز پنج دقیقه شعله را خاموش کنید، تا مایع کاملا سرد شود، بعد آن را در قالب پای بریزید، به مدت پنج ساعت درون یخچال قرار دهید، تا کاملا دسر شما سفت شود، سپس از یخچال بیرون آورید و روی آن را با شکلات و توت فرنگی تزیین کنید.
امیدواریم طرز تهیه تارت شکلاتی برایتان مفید بوده باشد، و با استفاده از سلیقه خود تارت شکلاتی خوشمزه با تزیین زیبایی را برای خانواده و در مهمانی ها سرو نمایید.