بابا غنوش غذایی فرنگی و لذیذ است و شما می توانید این غذا را در منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه بابا غنوش را با ساده ترین روش به شما عزیزان آموزش می دهیم.
بابا غنوش از انواع پیش غذاهای مشهور در خاورمیانه است و در طرز تهیه بابا غنوش از بادمجان و ارده و ماست و رب انار و سیر و سرکه و آب لیمو و روغن زیتون و جعفری خورد شده و دانه های انار استفاده می شود و شما می توانید این پیش غذای فرنگی را در منزل به راحتی بپزید و به عنوان وعده اصلی نیز این غذا را میل کنید.
با بادمجان می توانید غذاهای خوشمزه و لذیذی را تهیه کنید٬ موساکا بادمجان و بابا غنوش و سوفله بادمجان از انواع غذاهای فرنگی خوشمزه و لذیذ هستند و شما می توانید این غذاهای مقوی و بی نظیر را در منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید.
مواد لازم
- ارده : 5 قاشق غذاخوری
- بادمجان : سه عدد
- ماست : دو قاشق غذاخوری
- رب انار : سه قاشق غذاخوری
- سیر : سه حبه
- آب لیمو : دو قاشق غذاخوری
- روغن زیتون : به میزان لازم
- دانه انار : به میزان لازم
- سرکه : یک قاشق غذاخوری
- جعفری خورد شده : به میزان لازم
طرز تهیه بابا غنوش در منزل
در طرز تهیه بابا غنوش بادمجان ها را از طول نصف کنید سپس با کمک کارد روی همه بادمجان ها برش های عمقی عمودی ایجاد کنید و روی بادمجان ها مقداری روغن زیتون بریزید و بادمجان ها را درون فر با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا بادمجان ها کبابی و له شوند.
بعد از مدت زمان ذکر شده بادمجان های کبابی را از درون فر بیرون آورید و با کمک قاشق گوشت بادمجان ها را به راحتی از پوست آن ها جدا کنید سپس بادمجان ها را درون غذاساز بریزید و سیر و ارده و ماست و رب انار و سرکه و آبلیمو تازه را به بادمجان ها اضافه کنید سپس همه این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و بابا غنوش را درون ظرفی مناسبی بریزید و دانه های انار را روی این غذا خوشمزه بریزید.
در این مطلب با دستور تهیه بابا غنوش در منزل آشنا شدید که امیدواریم از پخت این غذای خوشمزه نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع غذای ملل کلیک کنید.