سوپ ماهی یکی از متنوع ترین و خوش طعم ترین سوپ ها است، مواد اصلی تشکیل دهنده آن ماهی و برنج است ماهی خواص بسیار زیادی دارد. در ادامه همراه ما باشید.
استفاده از ماهی در تهیه غذاهای مختلف باعث افزایش جذب پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین D، ایده های چرب امگا 3، ویتامین های مختلف و مواد معدنی می شود. استفاده از ماهی در سوپ نیز می تواند به افزایش مصرف آن کمک نماید. در این مطلب طرز تهیه سوپ ماهی که بسیار مقوی است را آموزش می دهیم.
در روز های گذشته طرز تهیه ماهی کپور و طرز تهیه ماهی شیر را آموزش دادیم. تهیه سوپ ماهی برای افزایش استفاده از ماهی نیز ایده مناسبی برای برنامه غذایی مفید است.
مواد لازم
- سیر : 2 حبه
- برنج : 1/4 پیمانه
- آب پرتقال : 2 پیمانه
- تره فرنگی : 2 عدد
- آب جوش : 1/4 پیمانه
- گوجه فرنگی : 500 گرم
- روغن زیتون : 1/4 پیمانه
- عصاره ماهی : 4 پیمانه
- شوید : 2 قاشق سوپ خوری
- زعفران : 1 قاشق چای خوری
- قزل آلا یا یا فیله های سالمون : 400 گرم
طرز تهیه سوپ ماهی :
ابتدا تره فرنگی را شسته، و قسمت های روشن تره فرنگی را ریز می کنیم
تابه را در روی حرارت قرار دهید، روغن زیتون را درون آن بریزید، گرم کنید تره فرنگی را درون روغن زیتون ریخته، تفت دهید تا تره فرنگی ها نرم شوند،
سیر را ریز کرده داخل تابه بریزید به مدت 3 دقیقه خوب تفت دهید،
در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ ماهی, آب، عصاره ماهی، آب پرتقال، زعفران آب شده، برنج را اضافه کرده، حرارت را زیاد کنید، بگذارید تا جوش بیاید، حرارت را کم کرده تا با حرارت خیلی کم نیم ساعت بجوشد و برنج نرم شود، گوجه فرنگی فیله و خرد شده را اضافه نمایید، سپس فلفل و نمک را داخل مواد بریزید، فیله قزل آلا را به قطعه های 2 سانتی متری ببرید، به مواد اضافه کرده، چهار دقیقه زمان دهید تا ماهی ها بپزد، شوید را خرد کرده درون تابه بریزید، سوپ آماده سرو است.
امیدواریم از دستور پخت سوپ ماهی نهایت استفاده را برده باشید و آن را تهیه و از خوردن آن لذت ببرید. برای تهیه سوپ های متفاوت به بخش انواع سوپ مجله آرگا، مراجعه تا با طرز تهیه سوپ های مختلف آشنا شوید.