به گزارش خبرگزاری مهر، عطا خلیقی عضو کارگروه استارتاپ ها و دستگاه برتر دولت الکترونیک هفتمین جشنواره فاوا (جشنواره ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات) با بیان اینکه برای بررسی استارتاپ های شرکت کننده 5 شاخص اصلی مد نظر قرار داشت گفت: سه شاخص 25 امتیازی بود و دو شاخص تجربه کاربری 10 و وضعیت رقابتی مشابه 15 امتیاز داشت که در مجموع 100امتیاز برای ارزیابی این کسب و کارها در نظر گرفته شد.
مسئول بررسی استارتاپ ها در هفتمین جشنواره فاوا گفت: استارتاپهای شرکت کننده در جشنواره امسال در 5 شاخص، مدل تجاری، مقیاس پذیری و قابلیت گسترش پذیری استارتاپ، نوآوری در ایده یا بومی سازی، تجربه کاربری و وضعیت رقابتی یا نداشتن مشابه داخلی مورد بررسی قرار گرفتند .
وی افزود: شرکت کنندگان از طریق فراخوان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و فراخوان مرکز کسب و کارهای نوپا برای شرکت در جشنواره دعوت شدند.
خلیقی با بیان اینکه در مجموع 117 استارتاپ برای شرکت در جشنواره ملی فاوا ثبت نام کردند، تصریح کرد: 6 داور استارتاپ ها را بر اساس شاخص های اعلام شده مورد بررسی قرار دادند و در نهایت 4 استارتاپ به عنوان برنده معرفی می شوند.
عضو کارگروه استارتاپ و دستگاه برتر دولت الکترونیک هفتمین جشنواره فاوا گفت: برای اولین بار است که در جشنواره عنوانی به نام استارتاپ های حوزه فناوری در جشنواره تعیین شده است و در جشنواره های گذشته شرکت کنندگان این بخش با عناوین دیگری در جشنواره حضور داشتند.
به گزارش مهر، هفتمین جشنواره ملی فاوا فردا 21 اسفندماه برگزار می شود.